Gola nie wiem czy te liście mają być schłodzone, bo ogólnie trzeba bardzo uważać na cycki, żeby ich nie przeziębić, broń Boże na przeciąg gołego cyca nie wystawiać, wiem, że liścia kapusty dobrze trochę rozbić takim tłuczkiem do mięsa i wtedy ten sok lepiej działa, to jest na zastoje dobre.
Odnośnie tego programu na TLC, to tam pokazują filmy nagrywane przy porodzie z "między nóg" ?? To ja dziękuję .Jak rodziłam córę to widziałam babkę na łóżku porodowym tuż po porodzie z rozciętym kroczem ( sala była trzyłóżkowa i ja akurat na nią wchodziłam, nie spodziewając się co tam zobaczę )... widok był tragiczny

Odnośnie tego programu na TLC, to tam pokazują filmy nagrywane przy porodzie z "między nóg" ?? To ja dziękuję .Jak rodziłam córę to widziałam babkę na łóżku porodowym tuż po porodzie z rozciętym kroczem ( sala była trzyłóżkowa i ja akurat na nią wchodziłam, nie spodziewając się co tam zobaczę )... widok był tragiczny

Dokola cos kazdej dolega, albo po poronieniu, albo z wizja tego, że nie bedzie mogla miec dzieci...
nie wiem co ja teraz będę w nocy robić :-)
moja szwagierka zalatwila sobie CC na zyczenie,mieszkaja w Wawie i z tego co sie dowiedzialam to podobno zaplacili kolo 7tys. za CC na zyczenie w prywatnej klinice.
ehhh ale oni to se moga pozwolic bo oboje dobrze zarabiaja i maja bardzo dobrze platna prace.