Lorelei
Fanka BB :)
ja mam nadzieje, że nie bede rodzić 1 listopada bo to taka beznadziejna data... no i lekarzy mało w szpitaluJa też mam termin na 2 listopada i to będzie moje pierwsze dzieciątko..:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam nadzieje, że nie bede rodzić 1 listopada bo to taka beznadziejna data... no i lekarzy mało w szpitaluJa też mam termin na 2 listopada i to będzie moje pierwsze dzieciątko..:-)
a i sa przypadki ze kobieta nie wie o swoim stanie blogoslawionym wiec za to juz jej nie wolno winic 
tutaj jakos przysluguje ze 11 tygodni przed spodziewana data porodu kobieta ciezarna moze isc na wolne-platne.Jak dobrze pamietam jak jeszcze staralam sie o prace w Pl(a to bylo 7lat temu) to oczywiscie pracodawca wyslal nas nowych na badania kontrolne ale nie bylo jako takich badan w kierunku ciazy tylko sie pytali czy jestes w ciazy czy nie,nie pobierali w tym kierunku krwi albo tez nie bylo wizyt u ginekologow wiec nigdy pracodawca nie ma takowej 100% pewnosci moim zdaniem czy takowa kobieta jest w ciazy czy nie jesta i sa przypadki ze kobieta nie wie o swoim stanie blogoslawionym wiec za to juz jej nie wolno winic
![]()
Najpierw studia muszę skończyć, niestety. Zostały mi jeszcze... 4 lataponko oczywiście że na końcu zawsze jest dobrze, teraz urodzisz dziecko i ani się obejrzysz pójdziesz do pracy, dziecko do przedszkola itd. :-)
A ponieważ chciałam zacząć od nowa, to pewnie wolna będę za lat 1500 i wtedy praca hahaNajpierw studia muszę skończyć, niestety. Zostały mi jeszcze... 4 lataA ponieważ chciałam zacząć od nowa, to pewnie wolna będę za lat 1500 i wtedy praca haha