reklama

Listopad 2011

ponko powoli ale do przodu :tak: pewnie ze dasz rade wszystko pokolei jakas organizacja pomoc faceta i wszystko bedzie dobrze :-) Moja siostra teraz tez studiuje zaocznie ma coreczke 5lat,jest w ciazy w 6miesiacu i jeszcze pracuje :tak::-) wiec glowa do gory a wszystko sie jakos ulozy ;-)
kachutka zgadzam sie z Toba w 100% jesli wszystko przebiega z godnie z prawem to nikt nikogo nie bedzie gnebil i oskarzal o oszustwa albo nie wiadomo co jeszcze :tak:

reklama
Też staram się myśleć pozytywnie, ale ja zaczynam studia, a nie kończę ;) To niestety trochę gorsza sytuacja, zwłaszcza, że swojego kierunku nie lubię, ale jestem dobrej myśli, najwyżej zrobię sobie rok przerwy i wtedy pomyślę co chcę w życiu robić ;-)

Bedzie dobrze a kierunek zawsze mozesz zmienic a teraz nie ma sie co tym zamartwiac ;-) Wlasnie sie najadlam zielonym ogoreczkiem i pomidorkiem :-D nie wiem jakas naszla mnie ochota na nie :-D

Też staram się myśleć pozytywnie, ale ja zaczynam studia, a nie kończę ;) To niestety trochę gorsza sytuacja, zwłaszcza, że swojego kierunku nie lubię, ale jestem dobrej myśli, najwyżej zrobię sobie rok przerwy i wtedy pomyślę co chcę w życiu robić ;-)

Wiesz, jak to się mówi studia nie zając:tak: Oczywiście nie chodzi mi o to by robić mega przerwę, ale skoro nie jesteś zadowolona z kierunku a dopiero zaczęłaś to może faktycznie zrobisz sobie pauzę na dzidzię a jak będzie już troszkę odchowana, to możesz pójść na takie studia jakie Cię na prawdę interesują. Masz teraz trochę czasu żeby się nad tym wszystkim zastanowić i na pewno wybierzesz jakąś optymalną opcję. Tego Ci życzę!

Ja wczoraj u mamy na obiadku wcinałam konserwowe ogórki :-D I dostałam wielką porcję łososia, najadłam się jak nigdy :laugh2:

Wiem, że można zmienić. Nie martwię się już. Co prawda jak zawsze nic nie jest w takiej kolejności jak bym chciała, ale nie żałuję, bo będziemy mieli malucha a to zawsze jest najwspanialszą rzeczą na świecie i najważniejszą. Studia jakoś się zrobią :-p

Kasiente ja niestety musiałam iść na chorobowe nie ze względów tylko takich, że szybko miałam mdłośći i czułam się źle, ale też dlatego, że dużo muszę leżeć, ponieważ poroniłam 3 razy, i tak naprawdę to zus nic mi w tej sytuacji nie zrobi, bo wie,że moja każda ciąża to ryzyko poronienia.

Dołączam do grona dziewczyn z terminem na listopad :)
U mnie wstępnie wyznaczona jest data na 4.11. Bardzo się cieszę bo sama też jestem z listopada ;)
Ostatnie USG miałam 25.03 i moja fasolka miała 16 mm i słyszałam bijące serduszko!! A jaką wielkość mają Wasze fasolki dziewczyny?

Marta_Ka_82 moja fasolka ma 15mm termin mam na 10 listopada :) Witamy cię mile :)

Moja 9 dni temu miała 10mm (7t 2d) jestem ciekawa, jaka jest teraz ;) Ale skoro Twoja, Angelika ma 15 mm to moja pewnie jest niewiele większa, bo mamy zbliżony wiek ciąży.

Moja 9 dni temu miała 10mm (7t 2d) jestem ciekawa, jaka jest teraz ;) Ale skoro Twoja, Angelika ma 15 mm to moja pewnie jest niewiele większa, bo mamy zbliżony wiek ciąży.

Pewnie tak :) ja byłam u gin w środę i tyle miała, 3 dni więcej dla twojej fasolki to zawsze coś bo dzieli je taka różnica pomiędzy moją i twoją :)

reklama
cynamonowa miło mi powtać mamę z Krakowa :-)

megi02 radze abys na wlasne zyczenie nie rezygnowala z pracy, zwlaszcza jesli masz prawo w niej zostac :tak: Pieniadze i teraz ci sie przydadza a w razie potrzeby mozesz isc na płatne L4 a pozniej urlop macierzynski. Znam mamy bezrobotne które rodza dzieciaczki i jest im naprawde trudno finansowo, bez wsparcia środków z ZUS. :tak:

iwonka1985 świetnie wiesci z tym mieszkaniem! Teraz macie własne gniazdko :tak:

Marta Ka 82 moje maleństwo ma 11milimetrow w 7tc1d ;-)

ponko to akurat odchowasz dziecko do czasu aż skończysz studia :tak: mam na mysli to że skończysz studia, dziecko do przedszkola, a ty zaczniesz kariere zawodowa i bedzie super! :-D
To taki układ jak u mnie jest, bo choć jestem teraz zatrudniona to w resteuracji z która nie wiązałam przyszlosci. Gdy odchowam drugiego maluszka będe miała okolo 28 lat i dopiero wtedy rozkręcę coś z karierą zawodową ;-)

Także witam kolejne nowe mamy listopadowe :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry