Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W ciągu pół godziny musiałam mu zmienić pieluchę 3 razy i to wcale mało tam nie było
Mam nadzieję, że to jakoś przejdzie, chociaż znając moje dziecko to pewnie nie za szybko
W nocy pospałem, za dnia będę buszować ;-)No Ja znam dziewczyne co byla w drugiej ciazy i tez niby jakies skurcze nieregularne miala wiec nie jechala do szpitala ale jak sie jej akcja zaczela to omalo na parkingu przed szpitalem nie urodzilaod odejscia wod porod jej trwal jakies 7minut
![]()
KTG wykazalo slabe skurcze a ona urodzila 30 min pozniej
Wszystko jest mozliwe....
Przynajmniej takie czulam. Dziewczynki, teraz tak z innej beczki, powiedzcie mi na ile ok starczy taka paczka pampersów w której jest 43 szt?
Niestety trzeba się z tym liczyć! niuniunia ja nic nie gotuję , mamy gołąbki, które robiła moja mamaJa na tej końcówce ciąży staram się sobie nic nie żałować i jeśli coś mi się nawet zachce to to kupić tylko problemem moim jest to, że coś bym zjadła ale jak już wymysle co to mi się odechciewa i często na marne pieniądze wydaje bo i tak tego nie zjem. Staram się jeść teraz dużo mandarynek i pomarańczy bo je zawsze lubiłam ale po mandarynkach często mi się nei dobrze robi więc przystanę tylko na pomarańczach...
Dziewczyny co dziś gotujecie na obiad? Może któraś mi chęci narobi... Przepraszam, że pytam o to tutaj na wątku głównym ale nie chcę już zaśmiecać reszty forum...

I fast foody bo mi sie gotowac nie chce