Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to mija
ja tak miałam wczoraj, nie zrobiłam praktycznie nic - no może oprócz usmażenia mrożonych frytek na obiad
aż byłam aż zmęczona tym nic nierobieniem, ale tak potwornie mi się nic nie chciało, że w końcu nawet przed kompem nie chciało mi się siedzieć.. dzisiaj za to zrobiłam i powiesiłam już 2 prania, posprzątałam całą chatę(nawet pomyłam podłogi) nawet obiad już zrobiłam, umyłam łazienkę, nawet z małym po czworaka autkami po podłodze jeździłam
umówiłam się z mężem że popołudniu pojedziemy jeszcze do Ikei po stolik i tak się właśnie zastanawiam czy brać się jeszcze za prasowanie czy może trochę pościemniac przed tym "spacerkiem" po Ikei
bo stopy mi się zrobiły jak balony, ale u nas dzisiaj wiosna za oknem i chyba to mi takiego powera dało, słoneczko grzeje, okna pootwierane, aż miło ;-)No ba! Pewnie, że pamiętam;-) Proroczy senGola już Ci jak dobrze pamiętam prostownice wyśniłam więc, może coś w tym jest. może nie dziś ale na dniach