Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a jak poleze zbyt dlugo na jednym boku to czuje taki ucisk jakby mi ktos w srodku cos zgniatal
a pogoda tez u mnie jest do duuuu****y nawet nie wygladam za okno,bo jest beznadziejnie
deprechy sie mozna nabawaic 

Dziewczyny, obudził mnie skurcz - byłam w WC i wkładka była "różowa" - taki delikatny róż, jakby to ująć "róż majtkowy", zrobiłam siku i za chwilkę wkładka też delikatnie różowa, jakby śluz różowawy , skurcze też delikatne - czyżby coś się zaczynało...
Dziewczyny na bank mi odchodzą wody, przed chwilą tak mi się polało, że cała wkładka i majtki mokre (sorki za dosłowność) kolor blado różowy, pójdę pod prysznic i będziemy się zbierać do szpitala (moja mama mi wykrakał poród 8.11;-))
Trzymajcie za nas kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło, dam znaka którejś z Was co i jak.
papapa

nooooo ale niusy
U nas noc fajnie do godz 5:30,potem Majka wisiała chyba z godzinę na cycu i jak się okazało się nie najadła bo jak ją odłożyłam do łóżeczka to znów było marudzenie.... Powoli brakuje mi sił do niej..... Teraz też jest pojedzona a leży i skrzeczy....
Tatuś wczoraj zamówił do jej pokoju mini wieżę, czekam aż przyjdzie i mam nadzieję że piosenki będą ją uspokajać
My standardowo będziemy się szykować na spacerek- na spacerze mam złote dziecko. Jak tylko przekroczę z nią próg mieszkania ona jest cichutko i już obserwuje co się dzieje...
Madzia a Wy byłyście na spacerku wczoraj???
No nic laseczki miłego dnia Wam życzę:-) Zajrzę potem zobaczyć jak się akcja u Goli naszej rozwinęła;-)
Ciekawe co u Nimfii- czy może ja coś przegapilam?
ale szybko się naprawisz 
W karcie ciazy oczywiscie wpisuja te wyniki badan, ale powiem ci, ze ja pojechalam na IP na pierwszy porod to i tak korzystali z tych orginalnych wynikow badan, a nie patrzyli na karte ciazy.
Głupieje zwyczajnie. Bo w nocy moge spac mimo iz mam skurcze. Przezwyczailam sie do nich i juz mi nie przeszkadzaja. Bardziej dokucza mi bolace biodro i parcie na pęcherz 
), bo mnie akurat wczoraj przyjmowal.