Niuniunia20
Fanka BB :)
Majuska Ja po ostatnich mega sprzataniach to mam juz doscyc,wiec na pewno sobie odpuszcze
Bylam w tym sklepie dziewczyny i musze sie wam przyznac ze bylooo bolesnieesklep mam niedaleko domciu wiec tak spacerkiem na okolo poszlam zeby sie tez cos przewietrzyc i dotlenic troche,spacerek krokiem slimaczym ale przy kazdym kroku czulam wlasne krocze,ucisk okropny a uczucie jakby mi mialo cos wyskoczyc z tamtad
myslalam ze nie dojde do domu a stekania bylo przy tym jakbym szla juz nie wiadomo ile
![]()
Sabrina ja tak mam od jakiegoś czasu ten ucisk na krocze i to głupie uczucie jakby zaraz miało mi coś wyskoczyć. Ja nawet jak leżę na łóżku to czuję ten cholerny ból krocza. Ja mam nadzieję, że i Ty i ja i wszystkie kobitki urodzimy już na dniach bo ta końcówka jest najcięższa...
sziszka, nimfii Wygląda na to, że do weekendowych mamuś dołączy julieet, dostałam od niej esa, jest w szpitalu, jutro ma próbę wywołania...![]()
Julieet trzymamy kciuki mocno
Już wysprzątałam mieszkanie ale nie szalałam z tym sprzątaniem typu mycie podłóg na kolanach bo wiem, że bym nie wstała z tych kolan. Przeleciałam podłogi na mopie takim płaskim i czuję jak mi wysiadają plecy i krocze. Ale czuję już tą czystość mieszkania jaką lubię więc jestem zadowolona
W pokoju zostało mi tylko rozłożyć czyściutki dywan (ale poczekam z tym na męża bo ten dywan jest duży i bardzo ciężki) i zawiesić lampkę nocną z IKEI taki księżyc żółty bo stwierdziłam, że taka lampka do karmienia się przyda.