Weronika00
Fanka BB :)
Aż musiałam sprawdzić czy rzeczywiście tyle czasu się te biedne Słonice męczą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Aż musiałam sprawdzić czy rzeczywiście tyle czasu się te biedne Słonice męczą
Też mam od paru dni sucho w buzi... no piłabym i piła po prostuCześć dziewczynyKurcze, nie chcę sobie wyszukiwać chorób, ale strasznie mnie męczy suchość w ustach. Macie coś takiego? Piję, wydaje mi się, że dużo, nawet w nocy. Cukier mam ok, bo sama sobie mierzę, chociaż krzywa wyszła w porządku. W przyszłym tyg idę robić morfologię i mocz przed wizytą, zrobić sobie jeszcze jakieś badanie czy najpierw skonsultować z gin?
Dzisiaj moja kuzynka urodziła, następna w rodzinie jestem ja w kolejce
Jak sobie zaznaczę bliźniaki to też mi wychodzi, że powinnam ważyć więcej hahaJa go uwielbiamzawsze wychodzi ze i tak wazę mniej niż powinnam hehe
@Fili ja dopiero teraz obczaiłam, że to Ty.
Ach ten mózg [emoji86]
Na filmiku fajnie wygląda to miejsce do porodu.
Mnie się podoba ten miętowy pokój [emoji7]
Kiedy miałaś ostatnie usg? Moje ostatnie to połówkowe i trochę zazdroszczę dziewczynom, że sobie oglądają maluszki tak często ale z drugiej strony cieszę się, że z moją małą wszystko w porządku [emoji4]Melduje sie po wizycie u poloznej. Wszystko wyglada bardzo dobrze. Cisnienie idealne, mocz gites, przyrost brzuszka ladny. Niestety u mnie juz raczej usg nie bedzie, bo ciaza przebiega bardzo prawidlowo i nie ma wskazan. Dostalam ponownie propozycje rodzenia w domu, albo w nowootwartym centrum. Za dwa tygodnie na wizycie musze zadeklarowac co i jak. Zmykam teraz na szybkie zakupki. Postaram sie pozniej odezwac.
Milego dzionka
Który Ty masz tydzień? Sorki ale gdzieś przeoczyłam albo zapomniałam. Kojarzę, że jakieś dziewczyny przyszły do nas z październikowych? One mają zamknięte forum? Nie możesz się tam dostać? [emoji4]Kurcze dziewczyny tak bym chciała się wgryzsc w listopadowki, ale mam wrazenie ze wy jesteście daleko w przodzie i ja nie moge się z wami zgrać(
Jak to zasłablas?Dziewczyny biore asmag 1× rano i wieczorem ale ostatnio slabo sie czuje dzisiaj 2 razy zaslablam miesnia mam takie napiete moze zwiekszyc dawke do 2× chyba ze do lekarza isc wczesniej sama juz niewiem
 Chyba poszłabym do lekarza na twoim miejscu...
 Chyba poszłabym do lekarza na twoim miejscu... 
Kiedy miałaś ostatnie usg? Moje ostatnie to połówkowe i trochę zazdroszczę dziewczynom, że sobie oglądają maluszki tak często ale z drugiej strony cieszę się, że z moją małą wszystko w porządku [emoji4]
Moja położna też pytała o poród w domu ale ja tam wole w szpitalu, w razie czego są lekarze i ogóle. Szpital mam blisko i całkiem spoko jest także wole tam.
To Wasze centrum super [emoji4] Który Ty masz tydzień? Sorki ale gdzieś przeoczyłam albo zapomniałam. Kojarzę, że jakieś dziewczyny przyszły do nas z październikowych? One mają zamknięte forum? Nie możesz się tam dostać? [emoji4]