Aaaanna
Fanka BB :)
Ja rozumiem ze nie hemoroid (czyli zylak odbytu) tylko żylaki krocza czy sromu ale jesli jest w nich zakrzep to może trzeba go usunąć. To tylko pytanie
Ale to jest hemoroid?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale to jest hemoroid?
Spakowałam właśnie torbę do szpitala. I tak się zastanawiam, że chyba wezmę dwie mniejsze torby żeby było łatwiej się połapać co gdzie jest. Nie lubię mieć upchane na siłę a tu jednak trochę zajmują i pieluchy i podkłady, chusteczki itd.
W szpitalu życzą sobie rożek i kocyk dla malucha ale ja nie zamierzam używać rożka.. ciekawe czy będą się czepiać...
Biorę tylko wkładki laktacyjne. Pokarm już jest więc o to się nie martwię. Nigdy nie miałam problemów z karmieniem. W razie czego kupić laktator to nie problem.To musisz brać wszystkie rzeczy dla maluszka do szpitala? Tzn ubranka kocyki itd. To rzeczywiście będziesz mieć dużo bagażu.
A jak się przygotowujesz do karmienia piersią? (Poprzednie dzieci były na piersi ?) Bo mi z córką się nie udało i odciagalam mleko i teraz nie wiem co zrobić żeby to się udało. Mam laktator nakładki nawet taka pompka do sutków. A pokarm już mi się pojawia bo okresowo mam małe plamy na biustonoszu od siary.
Ja tez póki co częściowo spakowalam torbę dla siebie bo coś się przestraszyłam ale na pewno wymaga jeszcze sprawdzenia.
No ja wlasnie sie zastanawiam jak ja sie ogarne. Dla siebie juz rzeczy mam spakowane dla maluszka jeszcze nie wszystko. Pakuje sie do walizeczki bo oddzielna przegródke bede miec dla siebie a oddzielna dla mlodego. Ale rozek to ja nie wiem gdzie upchne.Spakowałam właśnie torbę do szpitala. I tak się zastanawiam, że chyba wezmę dwie mniejsze torby żeby było łatwiej się połapać co gdzie jest. Nie lubię mieć upchane na siłę a tu jednak trochę zajmują i pieluchy i podkłady, chusteczki itd.
W szpitalu życzą sobie rożek i kocyk dla malucha ale ja nie zamierzam używać rożka.. ciekawe czy będą się czepiać...
Nie wiem jak się dokulam do listopada [emoji54]
No ja wlasnie sie zastanawiam jak ja sie ogarne. Dla siebie juz rzeczy mam spakowane dla maluszka jeszcze nie wszystko. Pakuje sie do walizeczki bo oddzielna przegródke bede miec dla siebie a oddzielna dla mlodego. Ale rozek to ja nie wiem gdzie upchne.
Wlasnie siedze w poczekalni na patologi ciazy bo jakiegos plamienia niewielkiego dostalam. Niby nic mi nie jest ale lepiej niech to sprawdza bo sie na poczatek troszke wystraszylam
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnegoNo ja wlasnie sie zastanawiam jak ja sie ogarne. Dla siebie juz rzeczy mam spakowane dla maluszka jeszcze nie wszystko. Pakuje sie do walizeczki bo oddzielna przegródke bede miec dla siebie a oddzielna dla mlodego. Ale rozek to ja nie wiem gdzie upchne.
Wlasnie siedze w poczekalni na patologi ciazy bo jakiegos plamienia niewielkiego dostalam. Niby nic mi nie jest ale lepiej niech to sprawdza bo sie na poczatek troszke wystraszylam
Piękny brzusio. Sama się zastanawiam... To jeszcze 2 miesiące turlaniaNie wiem jak się dokulam do listopada![]()
Jestem po wizycie. 30+2 tc a mały waga prawie 1900g [emoji85] jak tak dalej pójdzie to będę rodzic 4,5kg klocka [emoji86]
Dziewczyny mialyacie może takie uplawy lekko brazowawe?
Ja nie plamie czy nie krwiawie żywej czerwonej krwi nie mam ale dziś jakiś zmieniony kolor tych uplawow jest. Brzuch mnie nie boli.