Natalia9898
Fanka BB :)
Co tam u was słychać ? Jak się czujecie Mnie dzisiaj trochę brzuszek boli chyba młody rośnie tak mi się wydaje , a oprócz tego mam upławy 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomimo upałów czuje się wyjątkowo dobrze... Ale to chyba dlatego, że zaraz wyjeżdżam na usg zobaczyć synka, a jutro jedziemy na urlop, więc dzisiaj mam wyrzut endorfin i energii [emoji6]Co tam u was słychać ? Jak się czujecie Mnie dzisiaj trochę brzuszek boli chyba młody rośnie tak mi się wydaje , a oprócz tego mam upławy![]()
Tak były bardzo bolesne nie mogłam się nawet wyprostować jak mnie już złapało ale mam nadzieję że to już za mną.A czy te Twoje skurcze były bolesne?
Ja przez 2 dni miałam dosłownie co kilkanaście minut ale wczoraj byłam u swojego lekarza. Sprawdził szyjkę - ma 3 cm, wiec jest Ok. Stwierdził, ze to może być od upałów ...
mi w sumie nie , może postaraj się zjeść coś słodkiego przed badaniem to mały będzie się kręcił?Wróciłam z usg połówkowego. Mały ułożył się tyłem i głową do dołu. Pomimo spacerów, przysiadów, pukania, nie zmienił pozycji. Większości rzeczy nie dało się sprawdzić, więc będę musiała pojechać jeszcze raz... A myślałam, że już dzisiaj będę miała spokojną głowę i pewność, że wszystko w porządku[emoji853]. Wam też się zdarzały powtórne badania z powodu ułożenia dziecka?
Dzisiaj po drodze zjadłam trzy cukierki, ale nic nie pomogło... Chyba następnym razem zjem pół czekolady[emoji853]mi w sumie nie , może postaraj się zjeść coś słodkiego przed badaniem to mały będzie się kręcił?
A miałaś to badanie wykonywane przez brzuch? Dopochwowo już się chyba nie robi na tym etapie? Ja będę miała we wtorek. Ale się boję....Wróciłam z usg połówkowego. Mały ułożył się tyłem i głową do dołu. Pomimo spacerów, przysiadów, pukania, nie zmienił pozycji. Większości rzeczy nie dało się sprawdzić, więc będę musiała pojechać jeszcze raz... A myślałam, że już dzisiaj będę miała spokojną głowę i pewność, że wszystko w porządku[emoji853]. Wam też się zdarzały powtórne badania z powodu ułożenia dziecka?
Miałam na dwa sposoby. Miałyśmy nadzieję, że jak trochę zostanie poszturchany z każdej strony to się obróci... Dlatego się denerwuje, bo miałam nadzieję, że już dzisiaj będzie po wszystkim, a tu muszę od nowa się obawiać czy wszystko będzie w porządku i czy tym razy da się wykonać badanie [emoji853]A miałaś to badanie wykonywane przez brzuch? Dopochwowo już się chyba nie robi na tym etapie? Ja będę miała we wtorek. Ale się boję....
Dzisiaj równy 20+0Który u Ciebie to już tydzień?