reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

reklama
Twoja pościel też śliczna :-)

nam powiedzieli, że czas oczekiwania to min. 6 tygodni i żeby nie wierzyć nikomu kto powie, że da radę załatwić szybciej dlatego jesteśmy uzbrojeni po zęby w cierpliwość :-)

holly a ile masz psów?bo widziałam ta bramke ochronna i zastanawiam sie czy to sie sprawdzi.moje suczki umarłyby chyba z rozpaczy jak bym im takie cudo zorganizowała :)
a odnosnie barcelony to jak moi chłopcy podrosną planuje przerobic łózeczka na tapczaniki,pozbywając sie jednej scianki ze szczebelków.chyba z pomocą jakiegos stolarza znaczy się:)

Mamy trzy dość duże psy - w tym dwa spokojne i jednego wariata i to głównie z myślą o nim, właściwie chodzi tylko o noce - sama nie wiem czy się sprawdzi i czy w ogóle będzie konieczne - jak coś to się sprzeda.

a do nich chciałam znalezc jakas posciel stonowana i wybrałam cuś takiego:

Ochraniacz na łóżeczko + kołderka PETICOCO (1205122795) - Aukcje internetowe Allegro

ayla...śliczna:tak::-)...ja uwielbiam takie stonowane kolorki pościeli:-),
chociaż kolorowe tez słodziutkie,
niemniej jednak, łóżeczko Maksia będzie narazie stało w naszej sypialni, więc kolorystycznie wszystko dobieram narazie pod sypialnię;-), ale to taki już mój "shiz"
chociaz pokoik będzie też raczej w podobnych tonacjach...może bardziej skandynawskich:)
a wyszukałaś ją na allegro, czy gdzieś też widziałaś na żywo???

Ostatnia edycja:
Łóżeczko naszego maluszka też narazie będzie stało w sypialni i ja również wszystko dopasowuję do siebie,a pokoik będzie miał robiony dopiero w przyszłym roku,bo tam to generalny remont się szykuje-ocieplanie ścian,nowa podłoga...jak narazie to tylko okno jest tam nowe wymienione...akurat jest czas by maluszek troszkę podrósł ;)

reklama
ayla...śliczna:tak::-)...ja uwielbiam takie stonowane kolorki pościeli:-),
chociaż kolorowe tez słodziutkie,
niemniej jednak, łóżeczko Maksia będzie narazie stało w naszej sypialni, więc kolorystycznie wszystko dobieram narazie pod sypialnię;-), ale to taki już mój "shiz"
chociaz pokoik będzie też raczej w podobnych tonacjach...może bardziej skandynawskich:)
a wyszukałaś ją na allegro, czy gdzieś też widziałaś na żywo???
na allegrp znalazłam,
jak dojdzie i ja zobacze w realu dam znac:)tez mam szmyrgla zeby wszystko pasowalo kolorystycznie.jak dojda łozeczka to zrobie fotki pokoikowi.

Do góry