reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

reklama
anaya - ja się poważnie zastanawiałam nad łóżeczkiem tej firmy, ale oni mają bardzo słabe opinie (że szczebelki krzywe, powierzchnie szorstkie, szuflady źle docięte) i sama firma też jakaś lewa, funkcjonuje pod kilkoma nazwami, sprzedaje te łóżeczka pod kilkoma nazwami każde, na ich stronie nie ma żadnych szczegółów dot. wyrobów itd. Postawiłam na nieco droższą, ale bardziej sprawdzoną markę.

I u nas tez już jest łóżeczko. Zdecydowaliśmy się na turystyczne i jesteśmy super zadowoleni. Właśnie dzisiaj byli znajomi z małym dzieckiem, więc od razu wypróbowaliśmy. Sprawdziło się rewelacyjnie.

anaya - ja się poważnie zastanawiałam nad łóżeczkiem tej firmy, ale oni mają bardzo słabe opinie (że szczebelki krzywe, powierzchnie szorstkie, szuflady źle docięte) i sama firma też jakaś lewa, funkcjonuje pod kilkoma nazwami, sprzedaje te łóżeczka pod kilkoma nazwami każde, na ich stronie nie ma żadnych szczegółów dot. wyrobów itd. Postawiłam na nieco droższą, ale bardziej sprawdzoną markę.

Masz rację lile. Dzięki! Ja wcześniej nie popatrzyłam na opinie o sklepie. Muszę poszukać czegoś innego. A jakie łóżeczko Ty kupiłaś?

Kupiłam Bartusia Glucka, bo mąż się uparł na kolor ;-). Kosztuje poniżej 200zł z dostawą, bukowe, 3 poziomy montażu, 2 szczebelki wyjmowane. Jakbym miała sama decydować, wybrałabym pewnie Sniglar z Ikei, 89zł, bukowe, solidnie wykonane, tylko że nie lakierowane (ale dla niektórych to może być plus) - jedyną jego wadą jak dla mnie jest brak wyjmowanych szczebelków.

A ja zamówiłam już za 200zł Klupś Safari...
wiem, wiem że jest ich dużo i że dużo osób je ma i w ogóle już mi każdy mi tak gada ale nam się podobał wzór od samego początku a później zaczęliśmy zmieniać i wyszukiwać. Stwierdziliśmy że to co nam pierwsze w padło w oko jest najlepsze i już niedługo powinno być w domu :) Widziałam je na ekspozycjach i nie widziałam żadnych wad ani uszkodzeń, wygląda solidnie i nie jest drogie.

A ja zamówiłam już za 200zł Klupś Safari...
wiem, wiem że jest ich dużo i że dużo osób je ma i w ogóle już mi każdy mi tak gada ale nam się podobał wzór od samego początku a później zaczęliśmy zmieniać i wyszukiwać. Stwierdziliśmy że to co nam pierwsze w padło w oko jest najlepsze i już niedługo powinno być w domu :) Widziałam je na ekspozycjach i nie widziałam żadnych wad ani uszkodzeń, wygląda solidnie i nie jest drogie.

My zamówiliśmy cały komplet tych mebelków, też nam się bardzo podobały, sprawdzaliśmy na "żywo" i wykonanie jak dla nas ok. :)
A nie słyszałam żeby ktoś je miał, przynajmniej wśród moich znajomych...

Amerie to zazdroszczę, te mebelki są na prawdę śliczne!! Niestety u nas by się na razie nie zmieściły, no i całość to już trochę pieniędzy:-(

reklama
Kupiłam Bartusia Glucka, bo mąż się uparł na kolor ;-). Kosztuje poniżej 200zł z dostawą, bukowe, 3 poziomy montażu, 2 szczebelki wyjmowane. Jakbym miała sama decydować, wybrałabym pewnie Sniglar z Ikei, 89zł, bukowe, solidnie wykonane, tylko że nie lakierowane (ale dla niektórych to może być plus) - jedyną jego wadą jak dla mnie jest brak wyjmowanych szczebelków.

Ładne to Wasze łóżeczko. Chciałabym kupić takie z szufladą, trójstopniową regulacją dna i wyjmowanymi szczebelkami. I najlepiej od razu z materacem :happy:

Do góry