• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

Dziewczyny, które czekają na mebelki z drewnostylu to informuję, że na moje miałam czekać max 6 tyg (minęło 8.09) a wczoraj dostałam info, że będą w pon lub wtorek:D:D:D więc w przyszłym tyg wielkie skręcanie:) mam nadzieję, że pójdzie szybciej niż czekanie na nie:D:D:D:D

reklama
Dziewczyny, które czekają na mebelki z drewnostylu to informuję, że na moje miałam czekać max 6 tyg (minęło 8.09) a wczoraj dostałam info, że będą w pon lub wtorek:D:D:D więc w przyszłym tyg wielkie skręcanie:) mam nadzieję, że pójdzie szybciej niż czekanie na nie:D:D:D:D
o kurde,to mam nadzieje ze moje przyjda zanim sie chłopcy urodza.ja mam czekac 8 tyg...+/-2 to daje.....10?ups.
Goosiek jak juz skrecicie,dajcie znac jak sie prezentuja:)

ayla1...a ja tak nieśmiało czekam na Twoją opinię dotycz. pościecli z Peticoco;-),
przymierzam się też do śpiworka....:-)
sorry,wylecialo mi:)pościel bardzo dobrej jakosci,tylko że cała jest welurkowa.tzn.ja w zestawie miałam ochraniacz na łóżeczko i kołderke-wszystko z welurku ale wystarczy dotknąc i od razu czuc ze to inny standart jest:)oprócz tego mam dla chłopaków spiworki,przescieradełka a pod łepek taką weluro-podobną szmatke,z cyrkulacja powietrza-od znajomej z Niemiec.bardzo fajna rzecz bo łepek sie nie poci-sprawdziłam już na córce.

Meryan i kolorki sliczne i delikatne-zdjecia nieprzeklamane.

Ostatnia edycja:
super :),właśnie o to mi chodziło, jakoś nie do końca na początku chciałabym przykrywać kołderką i pledzik+ śpiworek będzie w sam raz,
niby mam taki dzieciowy biały pled z Ikea,ale nie za bardzo pasuje do standardowej poszewki

super :),właśnie o to mi chodziło, jakoś nie do końca na początku chciałabym przykrywać kołderką i pledzik+ śpiworek będzie w sam raz,
niby mam taki dzieciowy biały pled z Ikea,ale nie za bardzo pasuje do standardowej poszewki
no to jak juz dziecie bedzie leżalo w łożeczku przykryte tym pledzikiem,to prosze o fotkę:)
Meryan a Ty na kiedy masz termin i skąd jestes bo mamy prawie tyle samo na suwaczku:)

A mi właśnie przyjechały mebelki, i klops brakuje komody i regału... a mówiłam panu kurierowi że paczka jakaś taka mała jest, zadzwoniłam do tej firmy, i mają sprawdzić...chyba coś namieszali, bo na paragonie jest nabite wszystko ok, na liście przewozowym też wszystkie elementy wypisane, tylko fizycznie brak a na liście przewozowym nie pisze, ile powinno być paczek...no nic, czekam na telefon....

reklama
Mi też przyszło już łóżeczko Klupś to co ma Amerie i jest super śliczne i wygląda tu sto razy lepiej niż w sklepie!! :):)

Amerie nie martw się na pewno wszystko Ci dostarczą, pewnie zapomnieli wziąć z magazynu, jak zgłosiłaś kurierowi to muszą ci dowieść resztę. Ja chciałam paczkę sprawdzić w obecności kuriera ale powiedział że mamy na to 7 dni więc u Was pewnie też tak jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry