reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamusie 2018

@Kaśka 1983 jeszcze raz dużo zdrowia dla syna! Dobrze, że macie zaufanego pediatrę. My mamy przychodnię, do której jesteśmy zapisani. Ale pediatrów jest sześcioro i nigdy nie wiadomo, do kogo się trafi. Choćbym chciała nie wiem jak bardzo, nie jesteśmy w stanie zawsze dostać się do ulubionej Pani doktor. Osobiście mi się to nie podoba, bo czasami podczas długiej choroby mamy ze 4 wizyty i każda u kogoś innego :( Ale nie mogę narzekać, bo przychodnia jest super. A lekarze faktycznie z dala od antybiotyków, a jak już przepisują, to po badaniach albo gdy mają pewność, że potrzeba.

Co do wagi maluszków, to słyszałam, że chłopcy są ciężsi od dziewczynek. I z tego co obserwuje po znajomych czy rodzinie, to faktycznie tak jest :)

reklama
@Kaska zdrówka dla syna!!! Mam nadzieje, ze urodziny syna się udały?

U nas w 34 tc mała ważyła 2.5 kg, wiec ciekawe jak teraz. Mam nadzieje, ze nie będzie większa niż 3.2-3.4 kg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Agnik 3 urodziny spoko. Mimo tego, że już syna męczył kaszel. W nocy spałam może 4 godziny a dziś też szans na sen nie ma. Gonię Syna jak mogę żeby siedział w łóżku, jak wygrzeje się szybciej mu przejdzie. Dziś nie miał gorączki.

I generalnie ja czuje się OK. ale ta sytuacja nie pomaga, trzeba to przetrwać szkoda, że czasu za wiele nie zostało ...

@Kaska no tak kiepsko z tym kaszlem teraz Wam się złożyło. O dobrze, ze daje się zagonić do łóżka trochę. Jeszcze trochę i obie będziemy miały już z głowy

dziś w nocy też zaczęłam kaszleć... nie jest jakoś źle. Czuje, że to tchawica i krtań, choroba zawodowa mi się odzywa, zawsze po chrypie przychodzi łaskotanie w gardle. Noc lepsza mąż spał z synem pierwszą część nocy ja od 3.00 więc kilka godzin spokojnego snu. Teraz już chce dotrwać do terminu zostało 8 dni więc powinniśmy się wykurować do tego czasu.

Życzę Wam dużo zdrowia! Kaśka, kuruj się :) Życzę, żeby jak najszybciej przeszło! Agnik a Tobie, żeby nic się nie przypałętało :) My lekko przeziębione i mi od tego kichania i kaszlu przepuklina się odzywa. Ale poza tym mamy z córką świetny humor ostatnio :) Tylko trochę nam smutno, bo nas nikt nie odwiedza. Jednej koleżanki córka chora, drugiej nie chce się od nas zarazić. A mąż w delegacji od poniedziałku, ale dziś wraca :)

Ja już lepiej, jeszcze czasem kaszle ale sporadycznie za 2 dni powinno być spoko. Skończyło się na suchym kaszlu stoal i mleko z masłem pomoglo. Mąż i syn na antybiotyku od wczoraj. Zobaczymy jak to się rozwinie u nich.
Ja dziś idę do sądu w roli świadka.
Z miłych wieści skończyłam 40 tydzień wczoraj do porodu 5 dni. W nocy miałam lekkie pobolewanie jak na miesiączkę i pachwiny mnie ciągnęły. Czekamy

reklama
@Kaska dobrze, ze Ty lepiej :) trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej mogła już tulić synka

@Moniorek zleci Ci tez pewnie nie wiadomo kiedy ;)

Do góry