reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Demollka ja jajniki mam wielkości pilek, a brzuch jak w piatym- szostym miesiacu ciazy, co bardzo widac bo jestem szczupła. Niestety efekt uboczny terapii. Tylko odpowiadam jak ktos pyta ktory miesiac- 6 tydzien :-)

reklama
Solla, ja też masz takie brzuszysko... Będę musiała w pracy się wcześniej przyznać niż planowałam, bo po prostu nie będę umiała tego ukryć.

Solla już widzę ich miny hehhe ale rozumiem że byłaś przestymulowana a teraz wszystko idzie w dobrym kierunku jakieś leki i wszystko się ustabilizuje? Ja mam to szczęście że nie musiałam byc stymulowana na naturalnym miałam jednak 6 iui to na łeb już dostawaliśmy
Madziolina uważaj od zachodu idą deszczowe chmury kto wie czy do Wa-wy nie dojdą hehhe kurcze i nawet grzmi!

Tak demollka jest juz lepiej. Ogolnie jest to bolesne, ale ataki bolu zdarzaja sie coraz rzadziej. Nie zagraża to ciazy wiec wszystko ok.Biore zastrzyki Clexane I czopki-ale to akurat norma.
Demollka tez mialam taki etap, ze wszystkiego mialam dosyc, ale sie udalo :-)

Dziewczyny jak któraś ma czas i chęci do tworzenia tabelek, zestawień itd, to może niech stworzy tabelkę z naszą listą? Wiecie, nick, termin porodu,później płeć.....Przydałby się taki wątek. Jak myślicie?

Madziolina sama śmiało załóż wątek :-) Nie spiesz się aż tak, mamy czas ;-) Rób sobie spokojnie i zakładaj nowy temat. Każdy może :-) Jak zostaną wybrani moderatorzy, to najwyżej uporządkują wszystko, jeśli narobimy bałaganu :-D

Także kochane, jak coś to do Madzioliny na priv terminy porodu póki co. Ok Madziolina? Żebyś nie musiała tutaj szukać. Chyba,że wolisz inaczej to pisz od razu :-)

reklama
Do góry