reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Zuzanko dziękuję i Tobie :* Wiesz, ja jestem właśnie taka że uwielbiam korzystać z doświadczenia innych. Nie przekonuje mnie jednak, jak coś ma być tak, bo tak. Inna sprawa, trzeba mieć oczy szeroko otwarte i zawsze przemyśleć co mówi ktoś, a nie zatracać się w swojej doskonałości....Przykre to strasznie, jak człowiek chce dobrze, a zostaje zrugany :nerd:

reklama
Ja też jestem fanką życiowych porad, ale równocześnie uwielbiam się mądrzyć ;-) i chyba rozumiem Twoje uczucia, bo oczywiście każdy ma prawo (a wręcz powinien) postąpić po swojemu, ale można po prostu podziękować i pójść swoją drogą - przykre komentarze są zupełnie nie na miejscu.

Przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz mogłam usiąść do komputera. Naczekałam się godzinę i dowiedziałam się, że jestem w ciąży ;-) , dostałam skierowanie tylko na mocz, morfologię i grupę krwi i byle jakie zdjęcie z usg. Ostatni raz u niego byłam, nie zważył mnie, nie zmierzył ciśnienia, nie pytał jaką mam pracę, generalnie czułam, że ma mnie w dupie.

Zuzanka ja uwielbiam dyskusje, ale takie wiesz, z szacunkiem i kulturą. Nie pozwolę jednak, by ktoś moim kosztem podbudowywał swoje ego :-p Cieszę się,że nie jestem tu sama z taką gromadką, bo często na forach czuję się, jakby się mnie inne dziewczyny bały nie wiedząc czemu :-D Kochana, ja właśnie słucham ciszy, a Ty mam nadzieję już śpisz :tak: Dzięki za dobre słowa :happy:

Margarita no szkoda,że lekarz taki nie teges, ale chociaż wiesz,że jesteś w ciąży :-D :-D

reklama
Cześć kropek :) Przybij piąteczkę, mamy taki sam termin :)
Napisz coś o sobie, czy już byłaś u lekarza, czy masz jakieś zdjęcia? :)

Magda_z_uk, wiadomo, że jak się rozmawia to często wychodzą różnice w poglądach, najważniejsze, żeby się nie obrażać, tylko uszanować wypowiedź drugiej osoby. Nie trzeba się z tym zgadzać :) Tylko spokój moze nas uratować :)

Do góry