reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Mi lekarz na początku zabronił głaskania, masowania itd.

Cholera. Sprzątaczka leci z pracy. Mam odsunęła stolik, pufe, pralkę itd a tam makabraaaaaaa!

reklama
Ja miałam zakaz na początku samamym. Poza tym ja jestem po wielu poronieniach więc mnie może dotyczyć co innego niż Ciebie więc spokojnie; )

Ja też nie wyspana, ale..z własnej głupoty. Ok północy wczoraj przypomniało mi się,ze rybkę wędzoną kupiłam. No i oczywiście myśl o rybce mnie nie opuszczała az trochę ;) sporo... zeżarłam. Makrela wędzona..więc potem zgaga w buzi na maxa i zaczeło sie.. Krakersy, pasta do zebow, mandarynki, deserek jabłkowy dziecięcy, bleeeee tak siedziałam do 3 ej w nocy zabijając 1 n smak 2 im az troche to strawie. Fuuuj , nigdy wiecej jedzenie , do 22 ej max!! Niestety późnym wieczorem jestem zawsze głodna :(

Aaaa z Wc to ja mam cyrk od początky ciązy, dlatego do lasu jezdze hihi. Nad morze bym chciała pospacerowac,ale tam gorzej z tym problemem. Są ubikacje ale zanim wróce z takiej to od nowa by trzeba isc, ehhh

Emka ja też w nocy głodna jestem a ja mam bardziej teraz problem niż wcześniej . Siostra ciągnie mnie nad jezioro ale nie wiem czy się zdecyduje bo więcej czasu spędze w WC ;-)

No właśnie ja też, chciałabym jechac ,bo u nas pogoda, chyba znowu las. Nie takie upały jak w Pl ,chłodek , w sam raz na spacery :)

Załączniki

• 1438939962818.jpg
    1438939962818.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Mój jest " w doręczeniu " więc dzisiaj będzie zabawa. Uffffffff, dom na 90% wysprzatałyśmy. Mam to jest torpeda. Ja ledwo chodzę. Wstawiłam zupę i idę pod prysznic a ona kończy.

Do góry