reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Cześć dziewczynki.
Kropek śliczne rzeczy tu pokazujesz. A kotki są szczególnie urocze. Moja mama krawcowa a nie wiem czy by takie cudo stworzyła. ;-)
Dobrego i spokojnego dnia wszystkim życzę :-)

Kropek sliczne kotki i te koniki tez cudne.

Mnie sie dzis nic nie chce.U mnie strasznie zimno :/ chyba jednak wolalam lato.Jak czytalam ze w Pl juz zima to ucieszylam sie ze u mnie tego sniegu nie ma.No to dzis posypalo u mnie.A zimno ze z lozka bym nie wylazila.Musze wyciagnac moje super grubasne skarpety.

Jadzka sernik mniammmmm karpatki tez bym z checia zjadla

Dzień dobry dziewczyny :-)

U nas kolejny słoneczny dzień i kolejny tak samo zabiegany. Jeszcze tydzień i dzieci mają tygodniowe ferie. Juz odliczam czas. Planuje w ferie porobić porządki z wszystkimi ciuchami i dzieci,i siebie i na strychu ;-)

Kropeczko widzę, że szalejesz! Super. Podziwiam tempo w jakim szyjesz :-)

Jadziu mi w ciąży wypieki wychodzą tak samo jak zawsze. Ale wiadomo, że i normalnie się zdarza że coś tam nie wyjdzie :-)

Bozienko mówisz, że bluzki się kurczą? Tez mi się to ostatnio przydarzyło...dziwne nie? :-p

Miłego dnia Wam życzę!

Ja zaczynam malowanie;)

Załączniki

• 1444808362709.jpg
    1444808362709.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 54
Kropek powodzenia and tacie w malowaniu :)

Ja dzis bylam na oddaniu krwi i siuski zostawilam. Mam nadzieje ze beda dobre wyniki.
Dzis mialam robic kebaba ale w koncu chyba zrobie gyros :)
Maz usypial mala az sam usnal :) troche dzis ogarniemy domek jak nie zacznie padac pojdziemy na spacer a pozniej choruje pod kocykiem ;)

reklama
Do góry