reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
A mnie chyba dzidzia grzeje, bo ja zazwyczaj zmarzlak jestem, ale ostatnio moj marznie, a mi jest ciepło he he byłam dzis u lekarza, relacja na wątku wizytowym. Lece cos zjesc, bo az mi w brzuchu burczy!

Ja tez dopiero do domu wróciłam i jeszcze musze jechać do dziadków bo mają imieniny a już mi się nie chce. Rano miałam jakiś chwilowy przypływ Energi i jakoś juz nie mam ;-)

A ja od wczoraj zero energii na cokolwiek. Wczoraj to w ogóle z domu bym się nie ruszyła ale pusta lodówka mnie wygoniła na zakupy. ;-) Dzisiaj też już załatwiłam co trzeba i w łóżku zalegam. A roboty od groma bo mamy zaledwie 1,5 tygodnia na przeprowadzkę a na nowym malowanie nie ruszone, pakowanie też nie zaczęte a o sprzątaniu to nawet nie wspomnę. Nie wiem jak my zdążymy z tym wszystkim :szok:

Hej dziewczyny:) ja właśnie zaległam z jedzeniem na sofie przed tv ;)
Mam zamiar cały wieczór się obijac ale w dzień nie proznowalam wymalowalismy sufit i jeden kolor na ścianach :) teraz jak wyschnie to jutro będzie można położyć drugi kolor :) jestem szczęśliwa bo dużo nam się udało zrobić z tata tzn bardziej jemu niż mi ale samo chodzenie po schodach żeby mu podać wszystko co potrzebuje wystarczyło żebym się zmachala ;)

reklama
Do góry