Kropek uff dobrze ze wsio ok.
Carolajna no wreszcie jesteś, może forum ruszy. Bo Ty zawsze energię tu wnosilas.
Ja mniej się udzielalam, bo mąż pracował na umowy zlecenia i ma chwilowy przestój bo szef spółkę zakłada nowa i będzie miał umowę normalna, i siedzi ze mną w dimu wiec codziennie pomaga ogarnąć jakues rzeczy i jeździmy na spacery do lasu, albo plaże. Córa przeszczesliwa.
Wczoraj na spontanie weszłam do vision express i kupiłam dwie pary okularów za 270zł bo promocja była. Do tego dużo kasy poszło na wyprawianie moich i córki urodzin, kupno butów dla wszystkich,mebli bo nie było gdzie rzeczy młodego trzymać,staników dla mnie bo cycki wypadały ze wszystkich i milona rzeczy na które kasy nie było a z racji tego, że mąż dużo zleceń wziął to dostał większą kase a dawno nie było dodatkowego zastrzyku gotowki. Tylko po zakupie tych okularów zostaje mi na czysto 300 zł do 10 listopada. I mam wyrzuty ale z drugiej strony wiem, że trzeba było to kupić a moje okulary stare były. No nic do 10 ze spizarki trzeba wyjadac, bo zakupów jak na wojnę kupiliśmy bo te cholerne promocje wszędzie. Teraz pas zacisniety i tylko chleb i mleko :-)
Polecam Wam w Tesco staniki w promocji i super męskie koszule nawet po 20 zł.