reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny a jak jest u Was z apetytem?
Bo ja zauważyłam ze u mnie apetyt coraz mniejszy. 34 tc skończone i zamiast małą dokarmiać bo najbardziej przybiera na wadze to ja mam coraz mniejsze chęci do jedzenia

reklama
Pozniej bedzie pms po porodzie 😂 wybor czy umyć zeby czy zjesc kanapke 😂😂 ja to sie ciesze ze moj maz czasami stawia mnie do pionu bo inaczej ciagle bym chodzila wkurzona albo zaplakana albo marudzila, ze cos boli 😂 ciagle mi mówi, ze jak Hania bedzie nerwowa to przeze mnie😂😂😂po niedzielnej histeri, ze majster nie przyjdzie bo ma covida, sam zrobił kafle w kuchni 😂i musze mu teraz zamówić słuchawki bo nie wierzylam w niego 😂
O proszę jaki zdolny :D Ja jestem ciekawa, kiedy mój się weźmie za malowanie i składanie szafki - przewijaka, bo póki co nawet farby nie wybrał 😠

O proszę jaki zdolny :D Ja jestem ciekawa, kiedy mój się weźmie za malowanie i składanie szafki - przewijaka, bo póki co nawet farby nie wybrał 😠
Tu masz najlepsza farbe do mebli 😁wytrzymala😁😁😁 z tej firmy serio sa super! My kupiliśmy bo mamy venge szafe zabudowana w przedpokoju i będziemy malować. Moze w weekend to zrobimy 😁ale juz nad jeziorem meble malowaliśmy i jest super. 😁

Załączniki

• Screenshot_20201231_152214_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201231_152214_com.android.chrome.jpg
    264,7 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny prywatne pytanie zadam:) kto chce niech odpowie😂 uprawiacie jeszcze seks?? 😂😁Mi sie tak nie chce 😂gdyby mi meza żal nie było to bym tego nie robiła 😂😂😂za to jak w 1trymestrze nie mogłam bo krwawilam i bralam luteinę to wtedy mi sie tak chciało że ohohoho😂😂
Ojj taak 🙂 średnio dwa razy w tygodniu, ale to mąż się bardziej wysila 😅 my od początku ciąży sobie nie odpuszczamy i póki co Pani doktor nie zabroniła więc też nie chce się znęcać nad mężem 🙂

Dziewczyny a jak jest u Was z apetytem?
Bo ja zauważyłam ze u mnie apetyt coraz mniejszy. 34 tc skończone i zamiast małą dokarmiać bo najbardziej przybiera na wadze to ja mam coraz mniejsze chęci do jedzenia
Ja w sumie przez całą ciążę mam mały apetyt, bardziej się zmuszam do jedzenia, oprócz śniadania, bo rano zawsze głodna wstaję i oprócz tego co zjem rano mogłabym już więcej nic nie jeść ale wiem, że muszę a teraz jak zjem banana to czuję się taka najedzona i że brzuch mi rozpycha.

Ja w sumie przez całą ciążę mam mały apetyt, bardziej się zmuszam do jedzenia, oprócz śniadania, bo rano zawsze głodna wstaję i oprócz tego co zjem rano mogłabym już więcej nic nie jeść ale wiem, że muszę a teraz jak zjem banana to czuję się taka najedzona i że brzuch mi rozpycha.
Właśnie mam to samo. Zjem mały posiłek i brzuch napięty, cały czas czuje się pelna. Wiem ze to maleństwo naciska wnętrzności ale morfologia leci w dół a apetytu coraz mniej

Mój chyba musi być wyjątkowo wyrozumiały i wspierający skoro tyle ze mną wytrzymuje 😂 A ja i tak czasem tego nie doceniam, ale z drugiej strony można by tak samo powiedzieć 😂 Każdy ma swoje wady :)
Ja z moim 8rok juz jestem ale charakter zawziety ma wodnik jest z 26 stycznia😂
Ale tez robi sam wszystko i zalatwia jak trzeba to mnie odciazy...bo ten nasz Jakub tak mnie kopie ze az lezki mi nieraz leca bo tak sie wygina

reklama
Do góry