Ja dzisiaj też mam spadek mocy, od rana boli mnie brzuch, jak stoję to bardzo mi się napina i ciągnie i do tego od rana mi niedobrzeHej, witam się w ten okropny i ponury poranek ;p Jak u Was dzisiaj z samopoczuciem ? U mnie raptem 2 stopnie na dworze ale pada deszcz i jest mega ponuro.... Samopoczucie coraz gorsze, żebra coraz bardziej obtłuczone przez małą, nos zbolały i krwawiący i cierpliwość też już się kończy.... Ciekawe jak długo jeszcze dam radę aż mała się jednak zdecyduje wyjść na ten świat![]()
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja to samo mam raz tylko pp żebrach dostałam, ale za to nacisk na pęcherz przeogromnyA probujesz jakos wywolac?
hm, moja mala w trakcie ciazy raz tylko albo dwa uderzyla mnie w zebra. Wspolczuje jak masz to tak czestoza to co chwile mi cisnie tak na pecherz ze mam wrazenie ze sie posikam
![]()
Tak, właśnie sprawdziłam, całe szczęście ujemny! Już od soboty wynik był, więc w 3 dni się uwinęliI co masz wynik?![]()
Zostal mi tydzien do porodu i szczerze od dwóch dni mam takie emocje ze codziennie wstaje i liczę na to ze to juz dzis.... i codziennie mam wrażenie że nie zniosę ani jednego dnia dłużej... jakas totalna porażka...
A najlepsze jest to ze maz jest całymi dniami w pracy a jak wraca to tez coraz częściej puszczają mu emocje. I kolo się zapętla.... powiem wam ze jestem powoli na wyczerpaniu.
A najlepsze jest to ze maz jest całymi dniami w pracy a jak wraca to tez coraz częściej puszczają mu emocje. I kolo się zapętla.... powiem wam ze jestem powoli na wyczerpaniu.
U mnie dzisiaj pracowity dzień, od rana ogarniałam mieszkanie i ciasto upiekłam, bo mama do mnie wpadła w odwiedziny, a że jeszcze mam siły i chęci, to po obiedzie coś jeszcze poogarniam
Pranie wstawiłam, to trzeba będzie powiesić i może jakiś kolejny obiadek do zawekowania? Tylko za tą walizkę jakoś nie mogę się wziąć
Leży wciąż rozwalona, a dosłownie kilka rzeczy muszę dorzucić i poukładać wszystko i tego mi się chyba nie chce robić najbardziej
A tak w ogóle miałam dziś rano pierwszy skurcz
Szkoda, że w łydce
Ewq9
Ja dopiero co patrzyłam że jeszcze 3 tygodnie do porodu a tu już mam 8 dniowego dzidziusia w domu [emoji2] dzisiaj wyskoczyło mi przypomnienie o dzisiejszej, ostatniej już wizycie u gina [emoji1]
Zostal mi tydzien do porodu i szczerze od dwóch dni mam takie emocje ze codziennie wstaje i liczę na to ze to juz dzis.... i codziennie mam wrażenie że nie zniosę ani jednego dnia dłużej... jakas totalna porażka...
A ja właśnie mam nadzieję, że Czaruś zdąży się urodzić zanim zrobi się cieplej, bo ten kombinezonek jest taki słodki, że chciałabym, żeby chociaż trochę go ponosiłZazdroszczę ! Też bym wkońcu chciała żeby zrobiło się cieplej... I żeby nie było tak ponuro. Bo teraz nie dość że ciężko mi pod koniec ciąży to jeszcze pogoda robi swoje.
marta18691
No i to najlepsze jest[emoji38]
Ja dopiero co patrzyłam że jeszcze 3 tygodnie do porodu a tu już mam 8 dniowego dzidziusia w domu [emoji2] dzisiaj wyskoczyło mi przypomnienie o dzisiejszej, ostatniej już wizycie u gina [emoji1]
marta18691
Tez tak mam [emoji23]
reklama
dobrze wiedzieć że chociaż nie tylko ja tak mam bo już myślałam że faktycznie zaczynam się robić nieznośna ;p jakoś ostatnio właśnie nie możemy się dogadać bo obojgu puszczają za szybko nerwy. Mi przez ciąże a jemu przeze mnieTez tak mam [emoji23]