OMGMi tylko płaczące dzieci przeszkadzaly na oddzialelozka mega wygodne na pilocii w gore w dol, plecki podnoszone Ameryka
w domu juz gorzej zejsc z lozka dlatego sie w ogolw nie klade w dzień
zajelam się praniem i lekkim ogarnianiem mieszkania.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
[emoji23]
OMG [emoji1787]
No ja też powyżej 3,5kg to już tego nie widzę... KTG dopiero raz miałam, jutro mam drugieU mnie 38+5 i też ciszaTeż się martwię że Maluszek tak przybierze że skończy się cc. Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie żeby urodzić sn bardzo duże dziecko. Czuje że mogło by to nie skończyć się dobrze. Ile razy już miałaś ktg?
kwiatek250
Czyli wszystko idzie w bardzo dobrym kierunkuDziewczyny ja juz po wizycie. Jeszcze w nagrodę poszłam po wizycie kupić sobie buty i paczka ;D szyjka mięciutka, krótka i rozwarcie na ponad palec. Odesłana jestem do domu i czekamy na skurcze.chyba ze sie nic nie będzie działo to za tydzień przymusowo na oddzial
Ale jaki baby blues cos mowie i nagle płaczę
Jak fajnie, że coś się w końcu dzieje, ale ile musiałaś się naczekać!Dziewczyny ja juz po wizycie. Jeszcze w nagrodę poszłam po wizycie kupić sobie buty i paczka ;D szyjka mięciutka, krótka i rozwarcie na ponad palec. Odesłana jestem do domu i czekamy na skurcze.chyba ze sie nic nie będzie działo to za tydzień przymusowo na oddzial
kwiatek250
Nie strasz mnie, moja ma już prawie 3,5kg, a ja jeszcze ze dwa - trzy tygodnie tak mogę teraz trwać.... ja się chyba zacznę odchudzać ...No ja też powyżej 3,5kg to już tego nie widzę... KTG dopiero raz miałam, jutro mam drugie![]()
Termin porodu niby na jutro wiec zobaczymy czy mala zechce wyjsc w terminie ;DJak fajnie, że coś się w końcu dzieje, ale ile musiałaś się naczekać!![]()
Olga trzymam kciuki! Seksik dzis i dzidzia będzie na świecie!!Termin porodu niby na jutro wiec zobaczymy czy mala zechce wyjsc w terminie ;D
reklama