reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój się obraca tylko z pleców na boczki i z powrotem 🙈
I przestał spać na spacerach. Po prostu leży i ogląda i chilluje 🤷
W ogóle dzisiaj to praktycznie nie miał ani jednej drzemki porządnej, tylko takie po 10min 🙈🙈🙈

Moj elegancik😍

Załączniki

• photocollage_2021511183844493.jpg
    photocollage_2021511183844493.jpg
    152,1 KB · Wyświetleń: 84
Dziś moja mała od południa strasznie marudna, płacze nie wiadomo o co, słabo śpi, na rękach źle, na łóżku źle. Nosz myślałam że się wykończę, jeszcze przy takiej temperaturze byłam cała czerwona. Musieliśmy jechać do sklepu więc zostawiliśmy małą teściowej i teraz trochę odpoczęłam 😁.

Dziewczyny piszecie o tych obrotach z brzuszka na plecy a dzisiaj moja Olusia po raz pierwszy się tak obróciła i to dwa razy z rzędu, byłam w szoku 😅.
Ale z plecków na boki się nie obraca jeszcze.

Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli:D

U nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?

Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli:D
My tylko wycieramy ręcznikiem. Synek ma długie włosy, ale nigdy jakoś mi nawet do głowy nie przyszło, żeby je suszyć

reklama
U nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?
Mam to samo. U mnie mala spi z hlowa w prawa strone, patrzy częściej w prawa. Jak ja nosze tez bardziej woli w prawo.. jak byla mniejsza to ja układałam tak zeby patrzyla w lewo. Ale teraz juz tego nie mogę kontrolować bo mala sie i tak sama juz przekreci;/ tez ide z tym do fizjo za tydzien

Do góry