reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No właśnie dziewczyny obracają się wam już maluchy z brzuszka na plecy?
Coś Ty, dzielnie leży na brzuchu jeszcze, dzisiaj ogarnęła jak na plecach leżała, że może stopy do podłoża wziąć i rura w górę. Poszłam po wodę do mycia, pampersa odczepiłam, żeby się wietrzyła, wracam po może 3 minutach, pampers w dole, a ta wysoko w łóżku 😂

Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli:D
Stara szkola 😝 ja od poczatku nie zakladalam i nie susze glowy 😵 ale moja mama tez nie omieszkala wtracic ze czapeczka powinna byc po kapieli 😁

Moja pieknie lapie zabawki jakos od ostatniego tygodnia, ale tylko jak jej podaje albo wisza nad glowa. Ale magia wladzy nad rekami ratuje nam zycie - w koncu czym sie zajmuje 🤣 ladnie glowke trzyma na brzuszku, mam wrazenie ze to lubi. :) nie zauwazylam zeby sie przekrecala w zadnym kierunku, ale tez nie zwracalam jakos uwagi na to tak wiec teraz sie przyjrzę 🧐

Ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych dlugich spacerow z dzieciakami !!! Moja to zawsze w pewnym momencie drze jape 😆 nie latwo ja uspic.

Moja pieknie lapie zabawki jakos od ostatniego tygodnia, ale tylko jak jej podaje albo wisza nad glowa. Ale magia wladzy nad rekami ratuje nam zycie - w koncu czym sie zajmuje 🤣 ladnie glowke trzyma na brzuszku, mam wrazenie ze to lubi. :) nie zauwazylam zeby sie przekrecala w zadnym kierunku, ale tez nie zwracalam jakos uwagi na to tak wiec teraz sie przyjrzę 🧐

Ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych dlugich spacerow z dzieciakami !!! Moja to zawsze w pewnym momencie drze jape 😆 nie latwo ja uspic.
Ja dzisiaj sie spaliłam!

Załączniki

• Screenshot_20210511_200356_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210511_200356_com.android.gallery3d.jpg
    228,6 KB · Wyświetleń: 85

Piona też tak mam, żeby wyjść z małą, to musi spać, albo do spania 😂😂😂

U nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?
my, dzisiaj bylismy u fizjo wlasnie z tym problemem. Póki co mamy tylko dobrze go nosic, podnosić, przebierać i do wózeczka wkładac raz z lewej, raz z prawej strony, no i z dwoch stron podchodzic do wózka i wózek ustawiać na przemian w strone swiatła- tak samo łozeczko. 😉 i do kontroli za miesiac.

reklama
Jak ja Wam zazdroszczę. U mnie mala teraz jak wyjdzie na dwor to tak soe drze ze chyba pol osiedla slyszy.... nie wiem czy za ciepło jej, czy ten skok trwa. Ale poprostu tragedia. W domu sie wycisza

Do góry