A u mnie właśnie bez zmian, zawsze trochę ich wypadało, ze względu na długość się tak wydaje, że jest dużo, ale na głowie nie widzę, żeby było mniej czy coś. Nawet nie wiem, czy w ciąży nie wypadało mi więcej, bo prysznic częściej się zapychałWiesz co mi też lecą, a dalej mam ich dużo. Trochę zakola się robią, ale zakrywam włosami i nie widać ich tak.![]()
reklama
Ja kupiłam galaretkę w czekoladzie, ale generalnie plan był taki, żeby dać mu słoiczek z krówkami a na słoiczek przykleić odcisk stópki Czarusia. Odcisk zrobiłam tylko teraz myślę jak to wszystko zgrać, bo nigdzie nie widzę naszych ulubionych krówekKupujecie coś partnerom/mężom na dzień ojca ?
Karolina9933
Fanka BB :)
Tylko maluszkaSuper pomysł. Masz jeszcze starszego dzieciaczki czy tylko malucha ?
Mikstura
Ja kupiłam bluzkę z napisałam SuperTataSuper pomysł. Masz jeszcze starszego dzieciaczki czy tylko malucha ?
G
gość _199
Gość
Oo mój to łasuch więc to byłby super pomysł.Ja kupiłam galaretkę w czekoladzie, ale generalnie plan był taki, żeby dać mu słoiczek z krówkami a na słoiczek przykleić odcisk stópki Czarusia. Odcisk zrobiłam tylko teraz myślę jak to wszystko zgrać, bo nigdzie nie widzę naszych ulubionych krówek![]()
Alek dzisiaj zaczął podciągać się do siadu
rosenberg
Czarek wynalazł dziś dodatkowe zastosowanie grzybka... Narzygał sobie do niegoprzynajmniej mata czysta
![]()
My nad jeziorem. Upal ledwo da się siedziec![]()
O kurcze ale szybko !!!Oo mój to łasuch więc to byłby super pomysł.
Alek dzisiaj zaczął podciągać się do siadu![]()
reklama
No mój też na słodycze to zawsze chętny, a chudy jakby całe życie głodowałOo mój to łasuch więc to byłby super pomysł.
Alek dzisiaj zaczął podciągać się do siadu![]()
Ten Twój maluch to się rozkręcił, że nie ma co