reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno 🤨☹️
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!
O mamo, kościół to sekta i nie ma nic wspólnego z wiarą. Potem Ci co bardziej się wkręca gadają takie głupoty innym. Ja tam nie mam nic do ludzi, którzy do tej sekty należą dopóki nie włażą z butami w moje życie. Moja mama ostatnio wypaliła, że Czaruś spadł z łóżka, bo chrztu nie ma 😱

reklama
O mamo, kościół to sekta i nie ma nic wspólnego z wiarą. Potem Ci co bardziej się wkręca gadają takie głupoty innym. Ja tam nie mam nic do ludzi, którzy do tej sekty należą dopóki nie włażą z butami w moje życie. Moja mama ostatnio wypaliła, że Czaruś spadł z łóżka, bo chrztu nie ma 😱
Co🙄

To może dlatego Alek nie śpi w nocy 🙈😆
Cie
jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno 🤨☹️
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!
Co by powiedziała, gdyby wiedziała w jaki sposób poczęło się wasze dziecko i że nie będziecie je chrzcili 🤣 ludzie są naprawdę chorzy, już mnie nic nie zdziwi.

reklama
Dziewczyny, oglądajcie superuważnie maluszki po spacerach. Ja dzisiaj znalazłam dwa kleszcze (maleńkie nimfy) - na pupie i bliżej pachwiny...
Ja w sumie nie oglądam, ale słyszałam, że to cholerstwo może wleźć do wózka, choć naprawdę nie wiem jak 😱 Ale prewencyjnie nie chodzę do lasy, unikam wszelkich traw, a mały ma moskitierę na wózku...

Do góry