reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja dzisiaj zostawiłam Lenę z moją przyjaciółką, która nie miała styczności z takim małym dzieckiem x lat. Poradziła sobie, Lena grzeczna była :) po pogrzebie.. U nas rano kaszka albo jogurt, potem mleko, obiadek, ewentualnie pod wieczór jakiś deserek i mleko na noc. W nocy dwa razy pije. 😅

Załączniki

• received_280329390731633.jpeg
    received_280329390731633.jpeg
    109,8 KB · Wyświetleń: 100
A ja dzisiaj zostawiłam Lenę z moją przyjaciółką, która nie miała styczności z takim małym dzieckiem x lat. Poradziła sobie, Lena grzeczna była :) po pogrzebie.. U nas rano kaszka albo jogurt, potem mleko, obiadek, ewentualnie pod wieczór jakiś deserek i mleko na noc. W nocy dwa razy pije. 😅
Ale słodki różowy pączuszek😍

Lenka rozwija się muzycznie 😍😍😍superr. Hanka dostala ostatnio tamburyn z bębenkiem i chodzi z tym i hałasuje 😥😥😥😥😂😂😂

reklama
Lenka rozwija się muzycznie 😍😍😍superr. Hanka dostala ostatnio tamburyn z bębenkiem i chodzi z tym i hałasuje 😥😥😥😥😂😂😂
Moja przyjaciółka jest na logopedii i będzie też na Lenie pracę pisała 😅 też się śmiała, że rozwija się muzycznie 😅 jeszcze mówiła, że wędzidełko będzie trzeba kiedyś podciąć niestety. 🙄 współczuję 🤪

Do góry