Wooow, ale szybko !!!Dziewczyny można uznać, że Hanka chodzi. Co chwile wstaje i robi po 5 6 kroczków tak jej sie spodobałotakze mamy to!!
reklama
Po mamie dusza sportowcaWooow, ale szybko !!!brawko Kochana !!!
![]()
Sylwia99
Fanka BB :)
A ja dzisiaj zostawiłam Lenę z moją przyjaciółką, która nie miała styczności z takim małym dzieckiem x lat. Poradziła sobie, Lena grzeczna była
po pogrzebie.. U nas rano kaszka albo jogurt, potem mleko, obiadek, ewentualnie pod wieczór jakiś deserek i mleko na noc. W nocy dwa razy pije. 
Załączniki
Sylwia99
SuperPo mamie dusza sportowcastarsza tez tak zaczęła chodzic
![]()
Raczej takSuperjednak buty będziesz musiała kupić
![]()
Ale słodki różowy pączuszekA ja dzisiaj zostawiłam Lenę z moją przyjaciółką, która nie miała styczności z takim małym dzieckiem x lat. Poradziła sobie, Lena grzeczna byłapo pogrzebie.. U nas rano kaszka albo jogurt, potem mleko, obiadek, ewentualnie pod wieczór jakiś deserek i mleko na noc. W nocy dwa razy pije.
![]()
Sylwia99
marta18691
FajnaOj tak pączuś z niej![]()
Lenka rozwija się muzycznieA ja dzisiaj zostawiłam Lenę z moją przyjaciółką, która nie miała styczności z takim małym dzieckiem x lat. Poradziła sobie, Lena grzeczna byłapo pogrzebie.. U nas rano kaszka albo jogurt, potem mleko, obiadek, ewentualnie pod wieczór jakiś deserek i mleko na noc. W nocy dwa razy pije.
![]()
reklama
Sylwia99
Moja przyjaciółka jest na logopedii i będzie też na Lenie pracę pisałaLenka rozwija się muzyczniesuperr. Hanka dostala ostatnio tamburyn z bębenkiem i chodzi z tym i hałasuje
![]()