reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej
mam jak narazie dobry humor ...weflon wytrzyma druga dawka antybiotyku;-)

widze,wiedze morze bjak i brame domu lech a wa lesy;-)i wsyelkich paparazi
mala mi przestawia literki y i z :wściekła/y::-D:-D
to wy na polanki lezycie:szok:przegapiłam czy jak tam bliziutko mnie szkoda ze odwiedzac Was nie można

moja koleżanka utonęła w morzu wczoraj...
:-(
straszna tragedia ... przykro mi

reklama
moja koleżanka utonęła w morzu wczoraj...
:-(

straszne wiadomości :-(

witam kobietki,
sorry, że nie dawałam znaku życia, ale na wsi u rodziców nie miałam internetu, wróciliśmy dziś w nocy, korki jakoś minęliśmy i droga zajęła nam 6h, to całkiem nieźle. Może wieczorem wstawię wkońcu zdjęcioa z Turcji i z wypoczynku u rodziców i teściów, bo teraz nie mam siły i czasu. Od czwartku męczy mnie grypa żołądkowa, najgorszemu wrogowi nie życzę:baffled::confused::angry:
Suwaczek więc nie aktualny:baffled:

Dziewczyny, do kiedy składa się wnioski na rodzinne :confused: Ja się jeszcze nie wybrałam, choć już parę razy planowałam, mam nadzieję, że nie trzeba ich składać do końca lipca :szok::confused:

ech... dzięki...
nie mogę się pozbierać... zostawiła dwóch małych synków i męża... to był ostatni dzień ich urlopu po południu mieli wracać do domu........ jezzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuu czemu no ???????????

Wiśnia strasznie mi przykro wiem co czujesz ja z piątku na sobotę przeżyłam śmierc kliniczną albo coś podobnego opiszę wam wszystko jak dojde do siebie bo mógl być też zawal Jeżeli chodzi o wnioski rodzinne my złozyliśmy na początku lipca i juz dostaliśmy decyzję i z tego co wiem to u nas jest tak że nawet ja złozy sie we wrzesniu to dostanie sie z opózieniem i dostaje sie wyrównanie w pażdzierniku za te miesiące co się nie dostalo Nie wiem jak to jest w waszych miastach myslę ze warto by się zapytać bo w tym roku potrzebnejest nawet zaświadczeni że żadne z dzieci nie pobierało stypendium i czeka sie na ten dokumetn 2 dni i jeszcze [ptrzepne jest zaswiadczenie ze skarbowego za przepraszm za bledy ale jeszcze nie doszlam do siebi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry