reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

AGUSIA NO SEN KOSMICZNY !!! :-D SZCZEGóLNIE Z TYM MóWIENIEM DO SIEBIE NICKAMI :-p A mi się dziś nic nie śniło :confused: Wstałam tylko w nocy na siusiu ze strasznie bolącym brzuchem :baffled: W ogóle ta noc dziwna jakaś była - wstałam na siusiu tylko raz (zazwyczaj 3-4), a i tak nie jestem bardziej wyspana niż zwykle :eek:

reklama
madzik79 ja też jakoś dziś wstałam tylko 2 razy, a zwykle 5-6, ale żebym sie wyspała, to nie powiem:no:...nie mogłam zasnać,teraz nie mogę pospać, bo mi się juz nie chce...a w południe bede chodzić jak ćma... Taka to noc jakaś dziwna...

A dzis mąż zaplanował malowanie..moze i dobrze, tylko,ze ja jakoś chyba straciłam siły..moze wróce od lekarza z poprawionym nastrojem :confused::baffled:

Życzę Ci lepszego humorku z całego serducha - a nawet dwóch ;-). Ja w ogóle dwa ostatnie dni miałam dziwaczne już - przedwczoraj mały głupiał i z mojego pęcherza trampolinę sobie zrobił :sick: - już się bałam, że mu spieszno do nas :baffled:, a wczoraj dla odmiany usadowił się jakoś wyjątkowo wysoko i cały dzień mnie kopał w żebra :eek: - mimo wszystko wolę te żebra niż pęcherz :wink:

a wiec tak dostałam odpowiedz na temat zamknietego watku :
GALERI NASZYCH POCIECH
TRZEBA NAPISAC DO ADMINISTRATORA (aniaslu) prosbe o stworzenie albumu i podac liste osob upowaznionych do niego i to podobno troche trwa!
kwestia tego czy wyrazacie na to zgode ??????
jaka liste podac ?(wszystkie mamy lutowe z listy MADZI czy tylko te aktywne?)?
odpwiedzcie !!!!!!!!!!!!!!1

Dla mnie pomysł dobry...
Natomiast jeśli chodzi o listę, to sama nie wiem, z jednej strony moze któraś lutóweczka zechce jeszcze dołączyć po dłuuuuugiej przerwie, a z drugiej strony skoro się nie odzywają już tyyyyle czasu to moze już nie będą :baffled::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry