Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się już od dawna nie zdarzyło korzystać z komunikacji miejskiej, ale jak ostatni raz autobusem jechałam i był makabrycznie naładowany, to też nikt by mi miejsca nie ustąpił
Postałam chwilę, nikt się oczywiście nie kwapił żeby wstać, więc sama zagadałam do jakiegoś faceta do którego miałam najbliżej. Powiedziałam po prostu "przepraszam, jestem w ciąży i chciałabym usiąść" i facet nie miał wyjścia - musiał ustąpić, ale minę miał taką, jakby był najbardziej pokrzywdzonym człowiekiem na świecie heheheh
Nie ma się co przejmować tylko trzeba mówić wprost, bo jak same się o siebie nie zatroszczymy to nikt inny za nas tego nie zrobi 
a wczoraj jak faktycznie nie bylo miejsca i tacy mlodzi faceci siedzieli i mi nie ustapili to bylam tak zmeczona :sick: ze nic nie powiedzialam tylko stanelam w kacie a jak miejsce sie zwolnilo to usiadlam postekujac i wyciagnelam karte ciazy i ostentacyjnie czytalam...facet na przeciwko popatrzyl na mnie tak jakos niewyraznie a ja odpowiedzialam mu moim zabijajacym (w sumie rzadko przeze mnie uzywanym, ale nieraz trzeba!!! ) wzrokiem!!! nieraz nie trzeba czegos komentowac slowami, czasem wzrok wystarczy...

) - duzo skorzystalam z porad dzieczyn ktore odpowiadaly na moje wolanie o pomoc, nawet na priva, albo na maila. Mimo tego ze zajete byly swoimi dziecmi znalazy czas zeby mnie wesprzec i poradzic, doradzic, nawet jedna Asia porobila zdjecia misiowi gdy ubierala go w pieluche zeby mi pokazac jak to sie robi :-) :-) :-) I za to wielkie dzieki!!