reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej jestem na sekundę
przeczytałam tylko to co na tej stronce

i wiem że mam Gosi życzyć by pralka działała, Joasiek szczerej rozmowy z mamą nie tylkko na temat Milutkowych włosków mam wrażenie...
Miśce zazdroszczę wyjazdu choć nie wiem co gdzie i jak ale doczytam :zawstydzona/y:
a MAtyldzie muszę naprawdę szczerze pogratulować - naprawde super, ech chciałabym być kiedyś takim specjalistą :tak:

no i spadam bo laski w wannie i zaraz wybiegną do mnie
w piątek mam egzamin a na sobotę pracę muszę napisać i przygotować prezentację z metodami aktywizującymi grupę bllleeeeeee

a jutro sądny dzień, idę z dziewczynami na badania - byłam wczoraj u naszej pediatry ale bez Pysi - powiedziała że najpierw zrobimy badania ale na wszelki wypadek kazała włąćzyć inhalacje (które już zresztą sama robiłam wcześniej)
sprawdzamy czy mała nie ma:
- anemii
- stanu zapalnego
-robaków
-czegoś w ukł. moczowym
- paciorkowca w gardle
- astmy :-(

reklama
:tak:;-)
Pilnuj jeszcze z jednego powodu. Może to nie będzie smaczne, ale napiszę, co się przydarzyło u mnie w bloku, jak byłam dzieckiem, żebyś Gosiu wiedziała przed czym jeszcze musisz chronić chomiczka :sorry:
Jedna sąsiadka trzymała chomiczka w takim kilkulitrowym słoju ... w toalecie, bo jej ciągle od tego chomika śmierdziało. I raz kiedy posadziła dwuletnią córkę na nocnik, to ta wyciągnęła chomiczka ze słoja i tak zacisnęła dłoń, że flaki mu wyszły górą i dołem :baffled: Opowieść jest autentyczna, znałam dobrze tą rodzinę. Także musisz pamiętać Gosiu, że Emi też może wpaść na taki pomysł :baffled: A chomiczek nie Roki, nie zdoła się uwolnić :no:

oj Kasiad wiem :tak:stoją wysoko i ich nie dosięgnie ;-)

ona go wyciągnęła w jego domku bo je oglądałyśmy i chwyciła domek z chomikiem w środku i położyła na ziemię a on sobie wyszedł :sorry:

a sąsiadka dziwna :eek: chyba mu nie zmieniała za często trocin:sorry:

Madzix, Wiśnia - dzięki:tak:
Ale mnie zawstydzacie... :zawstydzona/y:
Żaden ze mnie specjalista wysokiej klasy, poprostu na rynku mało jest KB, więc mamy wzięcie. Ot tyle..:-D
Jak na złość nie układa mi się robota w N.
Nie jadę w sobotę, w ogóle w tym miesiącu nie jadę (zostało 9 dni do końca) i wypłaty za ten miesiąc też nie dostanę:confused2::-(
I Tomka nie ma..:-(

ja też się zasiedziałam a dziewczyny szaleją

dzięki za kciuki, szczególnie za badania, przyznam że trochę cykam choć z drugiej strony chciałabym wiedzieć już czemu tak rycholi...

dobrej nocy

JOASIEK hmmmm babcia:wściekła/y::szok::szok: ale pociesz sie ze wloski szybko odrosna i na pewno beda tez sliczne!

GOSIA dobrze ze chomik sie znalazl a co do pralki wspolczuje, mi w piatek zepsul sie telewizor...

MATYLDA super wiesci i dobrej decyzji zycze!!!! ( w zasadzie kazda bedzie dobra)

AGUSSIA zdrowiejscie szybko!

WISNIA powodzenia jutro, bedziemy trzymac kciuki!!

reklama
Witam:-)

dziewczynom, które musza podjąc decyzje w sprawach pracy zycze tylko trafnych decyzji:tak:
Miśka zazdroszcze tego wyjazdu, nawet na te kilka dni, ja musze poczekać na weekend majowy, czyli jeszcze trochę:baffled:
Kasiad:szok: straszne z tym chomiczkiem:-( ja też miałam wiele chomików w swoim zyciu, pewnie z osiem(jeden po drugim), moje ukochane zwierzaki:-) i w życiu nie pomyslałabym, ze chomik może sie baaardzo przywiązać do człowieka: mój ostatni chomiczek omal nie umarł z... tęsknoty:eek: wyjechałam na wakacje na prawie 2 miesiące w tym czasie zajmowała sie nim moja mama, zmieniała mu trociny, karmiła, ale nie brała na rece, nie bawiła sie z nim (nie lubi"myszy" jak to mówi:-D), ja wracam a chomik zdychający:-(ale wzięłam go na rece, poprzytulałam, ponosiłam i na drugi dzień chomik jak nowy:tak::szok::-D

miłego dnia wszystkim życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry