reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

my tez wrocilsmy dopiero od alergologa pomyliłam godziny przyszlam na 17 a miałam dopiero 17 50 ponad godzine siedzielismy w poczekalni i co nic nowego dalej ketotifen dalej zyrtec a na zmiany na pupie pimafucort

reklama
witam
i za chwile zmykam o 12 juz zjedzam do rodzicow bo uczelnia na 16
dziewczyny trzymajcie jutro i w niedziel kciuki bo mam 7 zaliczeń:rofl2:
pewnie pojawie sie dopiero w niedziele wieczorem chyba ze siostra udostepni mi laptopika na chwilke:tak:

reklama
Witam:-) Ale sobie pospałam do 8:15;-) Nawet dobrze się czuję, więc nie jest źle:tak: Słonko zaczyna świecić, a mnie czeka trochę porządków. Teraz mam tak, że codziennie coś sprzątam, bo wszystkiego nie daję rady na raz, tzn. jest mi ciężko:sorry: Mój mąż pewnie zadzwoni do taty i go zaprosi na weekend z synem (jego najmłodszym bratem), bo mama wyjechała na tydzień na kurs masażu i siedzą od środy sami:-p Wypadałoby złożyć życzenia z okazji Dnia Dziadka i dać mały upominek;-) Dobrze, że teścia nawet lubię, bo za teściową nie przepadam mimo wszystko, więc nie będzie źle:sorry: Swoją drogą to ciekawe, kiedy będę miała okazję ją zobaczyć:confused: - pewnie zaraz po porodzie przyjedzie Dziecko zobaczyć, jak zdąży wrócić z PL:-p

dziewczyny trzymajcie jutro i w niedziel kciuki bo mam 7 zaliczeń:rofl2:

... a powinnam się uczyć bo jutro egzamin

Trzymamy kciuki Dziewczyny:tak: Powodzenia:-)

Udanego dnia wszystkim życzę:tak::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry