reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam :-)
U nas też słonecznie od rana.
Ja niewyspana, bo ferie się skończyły i jak zwykle budzę się, kiedy dzieciaki szykują się do szkoły. A dwójka wstaje już tuż po 5tej rano :crazy:

Kurcze myslałam ze zdaze dzisia do okulisty i za poznie zadzwoniłam :/ dopiero w piątek zloze wnisek :wściekła/y:

nie wiecie czasem ile czeka sie na wymiane prawka? zostało mi 3 tygodnie na załatwienie sprawy :/

Kurcze myslałam ze zdaze dzisia do okulisty i za poznie zadzwoniłam :/ dopiero w piątek zloze wnisek :wściekła/y:

nie wiecie czasem ile czeka sie na wymiane prawka? zostało mi 3 tygodnie na załatwienie sprawy :/
Zależy to zapewne od ilosci wniosków i miasta..Ja czekałam własnie 2-3 tygodnie.Następnym razem proponuje sie zabrac za wymiane 1,5-2 miesiace wczesniej i zrobic to na spokojnie:tak:.

Na uczelni chca u mnie zaswiadczeie o dochodach za rok 2008:szok:.Chyba powariowali,bo ja nawet z ZUS-u nie dostalam rozliczenia:wściekła/y:,a gdzie mowa o wysłaniu PIT-a.

Tycia
mam nadzieje ze teraz dostane juz bezterminowo ach mogłam sie zabrac wczesniej :zawstydzona/y: cuż są jeszcze autobusy

własnie tez czekam na rozliczenie z zusu w tamtym roku dostałam dopiero początkiem kwietnia :szok:

a mi sie wydaje ze powinnyście dostać pit-a z zus-u do konca lutego:tak: pytałam sie mojej księgowej i tak powiedziała mi, ja dostałam 27 lutego... maja szczęscie że zdążyli:dry::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry