Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie to samo ja juz nie wyrabiam coraz czesciej sie kłoca krzycza.Moje dzieciaki jakies niewyzyte.Niech juz przyjdzie wiosna,to troche wyszaleja sie na dworze,bo ja juz nie mam siły.
czekam na wiosne jak na zbawienieZależy to zapewne od ilosci wniosków i miasta..Ja czekałam własnie 2-3 tygodnie.Następnym razem proponuje sie zabrac za wymiane 1,5-2 miesiace wczesniej i zrobic to na spokojnieKurcze myslałam ze zdaze dzisia do okulisty i za poznie zadzwoniłam :/ dopiero w piątek zloze wnisek
nie wiecie czasem ile czeka sie na wymiane prawka? zostało mi 3 tygodnie na załatwienie sprawy :/
.
.Chyba powariowali,bo ja nawet z ZUS-u nie dostalam rozliczenia
,a gdzie mowa o wysłaniu PIT-a.
cuż są jeszcze autobusy 
własnie tez czekam na rozliczenie z zusu w tamtym roku dostałam dopiero początkiem kwietnia![]()

wysłac maja obowiazek ;-)do konca..................a mi sie wydaje ze powinnyście dostać pit-a z zus-u do konca lutegopytałam sie mojej księgowej i tak powiedziała mi, ja dostałam 27 lutego... maja szczęscie że zdążyli
![]()