reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
A ja sie witam na wieczor i zarazem zegnam....;)
chwilke poczytam i zmykam spac....
Kurcze na nic czasu nie mam......
Jula spi......maz sie myje wiec mam chwilunie....

Witam :-)

:sorry2:trzeba było wcześniej napisać nawet jakbym pojechała do Ikei to jak bym cie kobitko znalazła jak nic nie napisałaś :confused:

No fakt:zawstydzona/y::-(
Glupol ze mnie........
Ale mysle ze jeszcze bedziemy jechac....wiec bede pisac wczesniej......
tak teraz bylismy bez JUlci.....tylko z moim tata.....kupilismy wszystko co chcielismy i jechalismy do domku.......
Ale bylo smiechu co nie miara.....bo moj tato ma duzego fiata 125p i taka sensacje zrobilismy ze hohoh:szok::-D:-p
a musielismy nim jechac bo w naszym nie bylo haka do przyczepki.....hihihi

Oliwieczka przepraszam ze dopiero dzisiaj:-(:zawstydzona/y:
Duzo szczescia, zdrowia, pociechy z coreczki i meza;-)
Oby wszystko ukladalo sie po Twojej mysli....
Sciskam mocno i sle buziaki
1765.jpg

Witam.
Jak zwykle o 7.00 radosny szczebiot "mamunia wstań,mleko ciem":-D
Pustki na BB widzę...
U nas noc niespokojna ,kolejna piątka wychodzi Kubusiowi i wiercił sie niemiłośiernie.
Mąz w pracy od rana,ja mam całą górę prasowania,ale co dam trzeba wziąc sie w garśc i do dzieła.:tak:
Miłego dzionka babeczki.:tak:

Witam i ja!:tak:
Nawarstwiaja mi sie sprawy do załatwienia i dzis moze uda mi sie choc częsc tego ogarnąc.Mam wolne,strasznie mnie to cieszy:-):tak:.
Kondzio chyba najgrzeczniejszy z całej trojeczki;-).Wczoraj to juz miałam ochote wyjsc z domu i trzasnac drzwiami...:wściekła/y:.Moje dzieciaki jakies niewyzyte.Niech juz przyjdzie wiosna,to troche wyszaleja sie na dworze,bo ja juz nie mam siły:no:.

witam poweekendowo:-)

mu weekend spędziliśmy u rodziców męża, Hubek miał mnóstwo wrażeń łącznie z jazdą z mamą na quadzie;-):tak::-) i grą na skrzypcach:-):rofl2:no a potem nocka koszmarna z nadmiaru tych wrażeń:baffled: więc po weekendzie bardziej zmęczona jestem niz przed...:dry:

miłego dzionka lasencje :-)

reklama
Witam:-)
U nas słonecznie zapowiada sie ciepły dzien, Zosia mi jeszcze troszke kaszle ale mysle ze pojdziemy na spacerek wyprobowac w koncu nowy rowerek :tak:

A teraz ogarne domek

Nuska
dziekuje za zyczonka :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry