reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-) U nas pochmurno i z przelotnymi opadami deszczu, więc nici ze spaceru i siedzimy w domu:sorry2: Robaki śpią, więc na chwilkę zaglądam na BB;-)

ja mam całą górę prasowania,ale co dam trzeba wziąc sie w garśc i do dzieła.:tak:
Rozalka ja będę miała całą górę prasowania, jak zaraz zdejmę pranie z suszarki:-p

.Moje dzieciaki jakies niewyzyte.Niech juz przyjdzie wiosna,to troche wyszaleja sie na dworze,bo ja juz nie mam siły:no:
Oj domyślam się, co przeżywasz teraz Tyciu. Ale już niedługo;-) Ja czasem też bym chciała, żeby było już ciepło i Vicek mógłby się wyszaleć w "suchym" ogrodzie:-p

mysle ze pojdziemy na spacerek wyprobowac w koncu nowy rowerek :tak:
Oliweczko miłego spaceru i udanej jazdy nowym rowerkiem dla Zosi:-)

Miłego i słonecznego dnia Dziewczyny:happy:

Joanna gratulacje!!!:-):tak::-)no i powodzenia na egzaminie z jazdy:tak:

co do prasowania.... nie znosze tego:baffled::sorry: i całe szczęście odkąd ja siedzę wieczorami przy tłumaczeniu to prasowanie przejął mój mąż:tak::-):rofl2:

cześć
ja prasować też nie lubię wykorzystuję moją mamę jak przyjedzie do mnie na weekend to mi prasuje ;-)

u mnie dziś wieje okropnie więc na dwór nie idziemy zresztą Szymek maruda się zrobił - 5 wychodzi może dlatego i oby dlatego- położyłam go spać i śpi. uffff

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry