reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Czesc Dziewczyny i Chlopaczki:-)
Ale sie za Wami stesknilam......mam juz internet <jak widac> i nie musze podkradac...hihihi;-)
Zdjec sie doczekacie obiecuje......na razie jescze nie zrobilam...czekam na male poprawki przez stolarza.....i bede pstrykac, wklejac ze bedziecie prosic abym przestala:-D:-p
Widze ze Patri wrocila,......CIESZE SIE BARDZO:tak::-)Witam Kochana:happy:
Irtasiu powodzenia na pierwszej jezdzie i kolejnych oczywiscie rowniez....:-)
Oliwieczka super ze udalo Ci sie zalatwic wszystko tak jak chcialas

Witam:-)

Nuska no to czekamy na te fotki:tak: no i super ze masz juz łączność ze światem:rofl2:

madzia no to faktycznie dłuuuugi dzień wam sie zapowiada:-p:-)

miłego wszystkim zyczę:-)

Witam :-)
Ja dzis zrezygnowalam z przedszkola bo ja wyszlam to nie dosc ze zaczelo padac to jeszcze musialam sie wrucic po pamietnik od znajomej z przedszkola i mi sie juz odechcialo:baffled:

Witam. U nas rano też prószył śnieg. Nie ma szansy się utrzymać, bo temperatura jest na plusie, ale do wiosennej pogody to jeszcze daleko. Ja już chcę wiosnę :wściekła/y:

reklama
Witam:-) U na dzisiaj trochę wieje i lekko zachmurzone niebo:sorry2: Victor przyszedł do mnie o 6:30, ale zasnął ze mną i pospałam z Chłopakami do 8:30:-p Oczywiście ja w środku, a po bokach synowie:-D Czekam na dostawę oleju do grzania, bo już końcówkę mamy:sorry2: Oliver właśnie pada u mnie na ręku, a Vicek ogląda bajki. Myślę tylko co na obiad dzisiaj zrobić:confused:

Wolfia,super ze tak dobrze sobie dajesz rade:tak:.Zazdroszcze Ci tego karmienia,bo ja juz nie będe nigdy karmic:sorry2:.Długo karmiłam Misie i z Kondziem tez oczywiscie wiedzialam,ze tak bedzie:-).
Tyciu u mnie to ostatnie karmienie;-) Postaram się pociągnąć je do 1,5roku jak z Victorem:tak: Mam nadzieję, że pod tym względem nie jestem "złą" mamą:rofl2:

Wolfia mam znajomego lekarza i dał mi bezterminowo
Czyli my też do znajomego się musimy wybrać;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry