reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Oliwieczka super że udało ci się załatwić to prawko bezterminowo :tak::tak::tak:

ja niedawno co wróciłam od T byłam na zakupach wykąpałam Emilkę i padam zaraz zmykam ją uśpić bo dawno powinna leżeć ;-)

Wolfia pisz jak wyszedl Wam bilans i ile wazy Olivierek
... prawko bezterminowe :-):tak::tak: załatwiłam
Z Victorem wszystko w porządku:-) Waży 13kg i ma 91cm (dla mnie to nie nowość;-)), a Oliver w dniu dzisiejszym waży 4900g:szok: Od dnia urodzin przybrał 1650g:rofl2: Czyli średnio 330g tygodniowo:-)
Gratulacje załatwienia prawka bezterminowego:tak:

Jeśli to pierwsza jazda to czym się przejmujesz? Myślisz, że wszyscy wiedzą wszystko przed pierwszą lekcją jazdy? :-)
Będzie dobrze :-) :-) :-) :tak:
Irtasiu ja myślę tak samo jak Patri:tak: Dasz radę, Ty zdolna kobitka jesteś;-)

Witam:-)

Oliwieczka super, że udało ci się załatwic to prawko bezterminowo:-) ja tez jeżdzę w okularach, w starym miałam wbite ze musze jeździć a w nowym to chyba nie ma:dry:

Wolfia no to duży ten mały:rofl2::-D:-) dobrze ze się wspaniale rozwija. No i Victor też ładnie ze wzrostem i wagą:tak:

Irtasia no po to są własnie lekcje jazdy, żebys sie wszystkiego dowiedziała:sorry2::tak::-)

miłego dnia babeczki:-)

Witam;-)
irtasia nie przejmuj sie ja tez na pierwsza jazde szłam zupełne ciemna nie wiedziałam co gdzie jest instruktor pokazał :tak:kazł ruszyc do przodu do tylu i potem na miasto wyjechaliśmy:-D
wolfa ładnie Ci Olivierek przybiera:tak::tak:
Oliwieczka super ze bezterminowo:tak::tak:
a ja dzisiaj juz duzo lepiej sie czuje tyle ze gardło nadal boli ;-)z maluchamy na 12 ide do kontroli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry