Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moje nie robią poza kuwetą jak narazie, raz się zdarzyło, jak wyjechaliśmy na 4 dni i pod koniec kuweta już była bardzo zabrudzona, to kotka zrobiła obok kuwety, co jest normalne, bo koty z reguły są bardzo czystymi zwierzętami. W pokoju nigdy się moim kotom nie zdarzyło załatwić. Mojej koleżanki kot za to codziennie zostawiał jej niespodziankę w doniczkach
Ale to nie ze starości, taki już był, tak jak i wśród ludzi zdarzają się niewychowalne jednostki, tak i wśród zwierząt.

Witam:-) My dzisiaj jedziemy na bilans dwulatka i kontrolne ważenie Olivera
Wolfia pisz jak wyszedl Wam bilans i ile wazy Olivierek
Trzymajcie się cieplutko i zdrowo:-) Miłego dnia:-)
A ja za tydzien we wtorek mam pierwsza jazde a nawet niewiem gdzie gaz i hamuleca gdzie tu mowa o jezdzie takze w niedziele musze sie wybrac na plac dla ludzi sie uczacych w ADAC
![]()
pocwicz sobie przed jazda a bedziesz sie mniej denerwowała ;-)moze to przesilenie wiosenne?czesc Dziweczyny
Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem![]()

załatwiłam 

czesc Dziweczyny
Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem![]()

A ja za tydzien we wtorek mam pierwsza jazde a nawet niewiem gdzie gaz i hamuleca gdzie tu mowa o jezdzie takze w niedziele musze sie wybrac na plac dla ludzi sie uczacych w ADAC
![]()