reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam.
Oj Wisnia współczuje chorutkich dzieci,trzymaj sie dzielnie.
Kasiad ale kotka nabroiła.:baffled:
Patri trzymamy kciuki,powodenia na studiach.:tak:
Spadam sprzątać,papatki.

Witam :-)

Patri, Wiśnia, zdrówka dla Waszych bąbli :tak:

Patri powodzenia na egzaminach i na obronie pracy. Trzymam kciukasy!

Irtasia, a ile Twój kocur ma lat :confused: Moje nie robią poza kuwetą jak narazie, raz się zdarzyło, jak wyjechaliśmy na 4 dni i pod koniec kuweta już była bardzo zabrudzona, to kotka zrobiła obok kuwety, co jest normalne, bo koty z reguły są bardzo czystymi zwierzętami. W pokoju nigdy się moim kotom nie zdarzyło załatwić. Mojej koleżanki kot za to codziennie zostawiał jej niespodziankę w doniczkach :baffled: Ale to nie ze starości, taki już był, tak jak i wśród ludzi zdarzają się niewychowalne jednostki, tak i wśród zwierząt.

Ale tymi dziurami mnie kotka załamała, wygląda to fatalnie, bo to taki materiał, że te dziurki są bardzo widoczne, a tapczan ma dopiero coś ponad rok i nie kupię narazie nowego :no:

A ja za tydzien we wtorek mam pierwsza jazde a nawet niewiem gdzie gaz i hamulec:-D a gdzie tu mowa o jezdzie takze w niedziele musze sie wybrac na plac dla ludzi sie uczacych w ADAC :tak:

czesc Dziweczyny

Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem :nerd::baffled:

Witam:-) My dzisiaj jedziemy na bilans dwulatka i kontrolne ważenie Olivera:tak:
Wolfia pisz jak wyszedl Wam bilans i ile wazy Olivierek

Trzymajcie się cieplutko i zdrowo:-) Miłego dnia:-)

A ja za tydzien we wtorek mam pierwsza jazde a nawet niewiem gdzie gaz i hamulec:-D a gdzie tu mowa o jezdzie takze w niedziele musze sie wybrac na plac dla ludzi sie uczacych w ADAC :tak:

bedzie dobrze :tak: pocwicz sobie przed jazda a bedziesz sie mniej denerwowała ;-)

czesc Dziweczyny

Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem :nerd::baffled:
moze to przesilenie wiosenne?

a ja wrciłam z miasta :tak:
mam okulary:-)
prawko bezterminowe :-):tak::tak: załatwiłam
ale musze jezdzic w okularach:tak:

obiad zrobiony bire sie za porządku

a pozniej jedziemy z mężem do tesco, lidla, i biedronki :rofl2:

reklama
czesc Dziweczyny

Zakochałaś się może? :-D:-D:-D:tak:

Jeśli to pierwsza jazda to czym się przejmujesz? Myślisz, że wszyscy wiedzą wszystko przed pierwszą lekcją jazdy? :-)
Będzie dobrze :-) :-) :-) :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry