reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

:-)Witam poweekendowo:-)

Nuśka super ze już na swoimnowym mieszkanku jesteście:tak::-) gratki wielkie!!!:-) i jak wrażenia? macie juz wszystko skonczone czy bedziecie jeszcze na miejscu dokańczać?

a jak tam nasze chorowitki? mam nadzieję, że juz lepiej:confused:

milego dzionka wszystkim życzę:-) u nas słonecznie dzis od rana:tak::-)

reklama
to super Rozalka że nic powazniejszego sie nie rowzwinęło:tak:i Kuba wraca do zdrówka

a co tu tak pusto:confused: śpią wszystkie jeszcze:confused: odsypiaja weekendzik;-):confused::-p

Witam :-)
U nas słonecznie od rana, na termometrze 9 st :szok: ale to chyba jakieś przekłamanie, bo nie chce mi się wierzyć, żeby było aż tak ciepło :confused:

Agusia, jak samopoczucie :confused:

Dzieńdoberek :tak:

Nuśku pisz jak wrażenia z nowego mieszkanka i pokazuj zdjęcia, duuuzo zdjęć ;-)
U nas zimno, deszczowo, ponuro, to i nastrój mam kiepski, a do tego poniedziałek bleh :baffled:

Dzieńdoberek :tak:

Nuśku pisz jak wrażenia z nowego mieszkanka i pokazuj zdjęcia, duuuzo zdjęć ;-)
U nas zimno, deszczowo, ponuro, to i nastrój mam kiepski, a do tego poniedziałek bleh :baffled:

no to tak ja u nas :dry: pogoda deszczowa niedawno wrociłam z badań, pani w recepcji nie wiedziała jakie to są ogolne badania krwi :/ bo robiłam sobie prywatnie bez skierowania, a ja sama tez nie wiem wiec zrobiłam tylko ob i morfologie.

Nuska ja tez jestem ciekawa bardzo ciekawa twojego mieszkanka ! pokzuj szybciutko!!!:tak:

ide dalej robic... wzieło mnie na zmiane wystroju okna :sorry2:

Witam

ja dziś wstałam z rana o 7:30 i poszłam dalej spać i do 11:30 spałam :szok:

potem mały spacer był obiad i teraz sobie czytam BB:blink:

u mnie świeci słoneczko a na termometrze w słońcu 20 stopni się nagrzał czujnik zbytnio :-D szkoda ze w powietrzu tyle nie ma bo mi tęskno za taką pogodą :sorry2:

reklama
Hej dziewczyny,
mam dziś dużo roboty, bo jutro szkolenie i spotkanie z nową dyr:baffled:aż do 19, a że lekcje kończę parę minut przed to do domu nie zdążę wrócić, czyli obiad na dziś i jutro:confused:
A dzień kobiet udany, wybrałam sobie torebkę w ochniku, a mąż zakupił:-)w sumie to dawno miałam sobie kupić porządną torebkę, a że trafiłam na ostatnie przeceny to tak wyszło przy okazji.
Nuśka, ale szybcy jesteście, gratuluję pierwszego weekendu we własnym M

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry