reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-) U nas beznadziejna pogoda tej niedzieli:-p Przelotne opady deszczu ze śniegiem:baffled: Niby słonko się przedziera przez to zachmurzone niebo, ale tylko na chwilkę. Wczoraj byłam na spacero-zakupach z Oliverem;-) Mąż dał mi wychodne na prawie 3godz., a Oliver grzecznie dał mamie pooglądać wystawy sklepowe i wejść do 4 sklepów:-) Odpoczęłam sobie od tego swojego dwulatka i zajęć domowych:tak: Kupiłam sobie sukienkę jeansową, bieliznę, kapcie i trochę kosmetyków, bo pora doprowadzić się do jakiegoś porządku;-) Strasznie mi się wysuszyła cera od porodu i musiałam zainwestować w kremy nawilżające:-) Teraz nawet na noc kupiłam oddzielnie, bo wcześniej rzadko używałam:sorry2:

My juz dzisiaj na Nowym mieszkanku spimy....
Super:-) Bardzo szybko i sprawnie Wam ten remont i przeprowadzka poszły:tak:
Gratulacje nowego mieszkania Nuśka:-)
n002.gif

Zrobiliśmy dzisiaj urodzinową imprezę Gosi

a ja zaraz mykam na urodziny do corki od szwagra
I jak tam po imprezkach Dziewczyny;-):confused: Dałyście radę mimo kiepskiego samopoczucia:confused:

... u mnie juz dwoje chorych,taki sezon

właśnie dobiegł mnie "gruźliczny" kaszel IZki szit szit szit :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zdrówka dla Wszystkich Chorowitków:tak: Już niedługo wiosna:-)

Miłej i rodzinnej niedzieli Wam życzę:happy:

Witam

u mnie pogoda piękna :-) świeci słoneczko i jest dość ciepło :tak:

byliśmy na zakupach bo mi się akcesoria kosmetyczne dla Emilki pokończyły ;-)
i dostałam kaskę na buty od taty i sobie odrazu kupiłam buciki juz na wiosne :tak:

muszę wam powiedzieć że chomiczki małe mi zdychają ostatnio wam pisałam że 1 zdechł bo było 9 wczoraj im zmieniałam trociny i znów 4 martwe były a dziś 1 już znalazła moja mama padniętego :sorry2: wiec zostały 3 :sorry2: żal mi tych małych stworków
obiecałam 2 dla kuzynki córki i nawet nie wiem czy chociaż 2 się utrzymają a mała tak się cieszyła że je dostanie bo dopiero jej zdechł chomiczek i nie wiem dlaczego tak zdychają :no: wczoraj jak wziełam jednego to popsikiwał jakby wiec może chore są :confused:

Witam

muszę wam powiedzieć że chomiczki małe mi zdychają ostatnio wam pisałam że 1 zdechł bo było 9 wczoraj im zmieniałam trociny i znów 4 martwe były a dziś 1 już znalazła moja mama padniętego :sorry2: wiec zostały 3 :sorry2: żal mi tych małych stworków
obiecałam 2 dla kuzynki córki i nawet nie wiem czy chociaż 2 się utrzymają a mała tak się cieszyła że je dostanie bo dopiero jej zdechł chomiczek i nie wiem dlaczego tak zdychają :no: wczoraj jak wziełam jednego to popsikiwał jakby wiec może chore są :confused:
Może być tak,że te dwa co miałaś(rodzice)to chomiczki z jednego miotu i urodziły sie z wadami,kiedyś mi tak mówił sprzedawca(miałam chomiczki Dżungarskie)i dlatego zdychają.:confused:
Szkoda,ale cóż,tak sie zdarza czasem.

Witam
własnie odpoczywamy po wczojarszych chrzcinach, pijemy piwko i lezymy w lozku
Wczoraj zdazyłam wyskoczyc jeszcze na solarium przed imprezką a pogoda do d.. wieje zimno pada deszcze ze sniegiem:confused:

jutro czekja mnie badania krwi wiec musze wczesniej wstac :baffled:

ja tez dostaam kase na imienimy ale musze chyba ją odlozyc pisałam Wam ze byłam u okulisty po new okulary?

No to we wtorek pokaze zdjecia :tak: zainwestowałam i musze wybulic 500zł

jedyne co kupiłam to baze z soraji pod majikaż:-)- bardzo fajna polecam :tak: tylko 32 zł a fajnie sie trzyma majikaz cały dzien :tak:

Nuska pisz jak w nowym mieszkanku!

Zdrowka dla chorych dzieciaczków zyczę !

Gosia
pokazuj buty

Wolfia fajne takie wyjscie na pewno sobie odpoczełas :)

Może być tak,że te dwa co miałaś(rodzice)to chomiczki z jednego miotu i urodziły sie z wadami,kiedyś mi tak mówił sprzedawca(miałam chomiczki Dżungarskie)i dlatego zdychają.:confused:
Szkoda,ale cóż,tak sie zdarza czasem.
no niby nie są ... kiedyś zawsze kupowałam z 2 sklepów wtedy miałam pewność że nie są z jednego miotu a w sklepach i tak kłamią nawet z wiekiem chomiczka :sorry2: u jednym chomik ma 4 miesiące a jest duży u drugich o pół mniejszy ma tyle samo :baffled:

Oliwieczka nie chce mi się :blink::sorry2::rofl2:

u mnie zaczeło padać :baffled: a tak juz ładnie było

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry