Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przelotne opady deszczu ze śniegiem
Niby słonko się przedziera przez to zachmurzone niebo, ale tylko na chwilkę. Wczoraj byłam na spacero-zakupach z Oliverem;-) Mąż dał mi wychodne na prawie 3godz., a Oliver grzecznie dał mamie pooglądać wystawy sklepowe i wejść do 4 sklepów:-) Odpoczęłam sobie od tego swojego dwulatka i zajęć domowych
Kupiłam sobie sukienkę jeansową, bieliznę, kapcie i trochę kosmetyków, bo pora doprowadzić się do jakiegoś porządku;-) Strasznie mi się wysuszyła cera od porodu i musiałam zainwestować w kremy nawilżające:-) Teraz nawet na noc kupiłam oddzielnie, bo wcześniej rzadko używałam
Super:-) Bardzo szybko i sprawnie Wam ten remont i przeprowadzka poszłyMy juz dzisiaj na Nowym mieszkanku spimy....

Zrobiliśmy dzisiaj urodzinową imprezę Gosi
I jak tam po imprezkach Dziewczyny;-)a ja zaraz mykam na urodziny do corki od szwagra
Dałyście radę mimo kiepskiego samopoczucia
... u mnie juz dwoje chorych,taki sezon
właśnie dobiegł mnie "gruźliczny" kaszel IZki szit szit szit![]()
Już niedługo wiosna:-)

wiec zostały 3
żal mi tych małych stworków
wczoraj jak wziełam jednego to popsikiwał jakby wiec może chore są 
Może być tak,że te dwa co miałaś(rodzice)to chomiczki z jednego miotu i urodziły sie z wadami,kiedyś mi tak mówił sprzedawca(miałam chomiczki Dżungarskie)i dlatego zdychają.Witam
muszę wam powiedzieć że chomiczki małe mi zdychają ostatnio wam pisałam że 1 zdechł bo było 9 wczoraj im zmieniałam trociny i znów 4 martwe były a dziś 1 już znalazła moja mama padniętegowiec zostały 3
żal mi tych małych stworków
obiecałam 2 dla kuzynki córki i nawet nie wiem czy chociaż 2 się utrzymają a mała tak się cieszyła że je dostanie bo dopiero jej zdechł chomiczek i nie wiem dlaczego tak zdychająwczoraj jak wziełam jednego to popsikiwał jakby wiec może chore są
![]()

zainwestowałam i musze wybulic 500zł
tylko 32 zł a fajnie sie trzyma majikaz cały dzien 
no niby nie są ... kiedyś zawsze kupowałam z 2 sklepów wtedy miałam pewność że nie są z jednego miotu a w sklepach i tak kłamią nawet z wiekiem chomiczkaMoże być tak,że te dwa co miałaś(rodzice)to chomiczki z jednego miotu i urodziły sie z wadami,kiedyś mi tak mówił sprzedawca(miałam chomiczki Dżungarskie)i dlatego zdychają.
Szkoda,ale cóż,tak sie zdarza czasem.
u jednym chomik ma 4 miesiące a jest duży u drugich o pół mniejszy ma tyle samo 

a tak juz ładnie było