Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przelotne opady deszczu ze śniegiem
Niby słonko się przedziera przez to zachmurzone niebo, ale tylko na chwilkę. Wczoraj byłam na spacero-zakupach z Oliverem;-) Mąż dał mi wychodne na prawie 3godz., a Oliver grzecznie dał mamie pooglądać wystawy sklepowe i wejść do 4 sklepów:-) Odpoczęłam sobie od tego swojego dwulatka i zajęć domowych
Kupiłam sobie sukienkę jeansową, bieliznę, kapcie i trochę kosmetyków, bo pora doprowadzić się do jakiegoś porządku;-) Strasznie mi się wysuszyła cera od porodu i musiałam zainwestować w kremy nawilżające:-) Teraz nawet na noc kupiłam oddzielnie, bo wcześniej rzadko używałam
Super:-) Bardzo szybko i sprawnie Wam ten remont i przeprowadzka poszłyMy juz dzisiaj na Nowym mieszkanku spimy....

Zrobiliśmy dzisiaj urodzinową imprezę Gosi
I jak tam po imprezkach Dziewczyny;-)a ja zaraz mykam na urodziny do corki od szwagra
Dałyście radę mimo kiepskiego samopoczucia
... u mnie juz dwoje chorych,taki sezon
właśnie dobiegł mnie "gruźliczny" kaszel IZki szit szit szit![]()
Już niedługo wiosna:-)

wiec zostały 3
żal mi tych małych stworków
wczoraj jak wziełam jednego to popsikiwał jakby wiec może chore są 
Może być tak,że te dwa co miałaś(rodzice)to chomiczki z jednego miotu i urodziły sie z wadami,kiedyś mi tak mówił sprzedawca(miałam chomiczki Dżungarskie)i dlatego zdychają.Witam
muszę wam powiedzieć że chomiczki małe mi zdychają ostatnio wam pisałam że 1 zdechł bo było 9 wczoraj im zmieniałam trociny i znów 4 martwe były a dziś 1 już znalazła moja mama padniętegowiec zostały 3
żal mi tych małych stworków
obiecałam 2 dla kuzynki córki i nawet nie wiem czy chociaż 2 się utrzymają a mała tak się cieszyła że je dostanie bo dopiero jej zdechł chomiczek i nie wiem dlaczego tak zdychająwczoraj jak wziełam jednego to popsikiwał jakby wiec może chore są
![]()

zainwestowałam i musze wybulic 500zł
tylko 32 zł a fajnie sie trzyma majikaz cały dzien 
no niby nie są ... kiedyś zawsze kupowałam z 2 sklepów wtedy miałam pewność że nie są z jednego miotu a w sklepach i tak kłamią nawet z wiekiem chomiczkaMoże być tak,że te dwa co miałaś(rodzice)to chomiczki z jednego miotu i urodziły sie z wadami,kiedyś mi tak mówił sprzedawca(miałam chomiczki Dżungarskie)i dlatego zdychają.
Szkoda,ale cóż,tak sie zdarza czasem.
u jednym chomik ma 4 miesiące a jest duży u drugich o pół mniejszy ma tyle samo 

a tak juz ładnie było