reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania.:confused:
chyba większość nas bo pustki tu ostatnio :szok:

U mnie szpital-Bartus i Misia goraczka ,a Kondzio troszke kataru:blink:.
zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Wczoraj caly dzien lezalam w lozku bo znow mnie rozlozylo dzis juz troszke lepiej ale jak kawa mi niesmakuje to znaczy ze jeszcze nie calkiem:baffled:
Irtasiu zdrówka :tak:

Witam
u nas tez choroby z maluchami wczoraj byłam u lekarza ale tez miejsc juz nie bylo doktor nas przyjela juz po godzinach pracy i Patryczek angina ropna a Wercia sie trzyma narazie dostaje witaminki i syropek
zdróka dla Patryka:tak: i oby Weronika nic nie złapała :tak:

U nas z Martą na szczescie troszkę lepiej ale ja sie rozłozyłam totalnie:wściekła/y:
Madzix zdrówka dla ciebie i oby Martusia szybko wyzdrowiała :tak:

Kubie katar zrobił sie zielony i ma kaszel,coś bakteryjnego wlazło,bez lekarza sie chyba nie obejdzie,masakra:baffled:
zdrówka dla Kubusia
a mi dzisiaj głowa pęka ałć :-(
Wiśnia zdrówka ;-):sorry2:

Mysia dobrze że z nóżką Filipka lepiej możliwe że to ścięgno :tak:
:tak:
ale się wszyscy pochorowali :sorry2:
jeśli kogoś ominełam to przepraszam wszystkim życzę zdrówka i szybkiego powrotu do sił ;-):-)

A ja dzis jakaś zmęczona jechałam z Pit-em spałam w południe i nie najlepiej się dziś czuje nie wiem przez co może poprostu niewyspana jestem i za długo po nocy siedzę :blink:

reklama
Dziekujemy za życzenia zdrówka:tak:.Dzieciaki dostały antybiotyk.
Karolinka dzięki,INS zadziałało,choc nie wiem co to za przycisk;-):-).
Gosia złożyłas juz w US rozliczenie za ubiegly rok?Ja nie dostałam jeszcze rozliczenia z Zus-u:baffled:.W szkole zgodizli sie poczekac na rozliczenie,ale prosili,zeby dostarczyc jak najszybciej:confused:.
Ja jestem przerazona ilościa opłat.Znalazlam rachunek za prąd w jacka bluzie z terminem płatnosci na 5.01.2009:szok:.Dziwne,ze nam pradu nie wyłaczyli:szok:.Musze zapłacic 500 zł,juz nie wspomne o gazie 1700:baffled:.Oczywiscie to dopiero początek,chyba pojde krasc:baffled:.

oj Tycia wspolczuje tych rachunków potrafia czlowieka czasami dobic
faktycznie pustawo ostatnio u nas ale ja staram sie czytac na bieżąco to czasami jakoś brak ochoty do pisania ciagle bym spała zmeczona chodze całe dnie ...byle do wiosny
a teraz wróciłam przed chwila z uczelni i padam maluchy śpia K w pracy jeszcze chyba tez sie pojde juz położyc bo jutro znowu uczelnia

Tycia a co ma mi Zus przysłać jak w zeszłym roku nie miałam dochodów :confused: bo ja się na tym nie znam słucham co mi inni powiedzieli
mój szef miał mi wypełnić pit ale nie wypełnił bo nie mam dochodów i pytał się księgowej i mówił że pit-u nie muszę wypełniać bo nie mam dochodów ale dlatego ze później będę starać się o rodzinne to muszę sobie wypełnić sama pit 37 z dochodem zerowym żebym później mogła właśnie iść po zaświadczenie o zarobkach :confused:

wiec zrobiłam jak mówili najwyżej pojadę do poprawki trudno :baffled:

ale byliśmy z pit-em R już chcieliśmy jechać a przyszedł jeszcze jeden pit z jego zakładu pracy za 3 dni i na nowo szybko wypełniałam w urzędzie bo R stał w kolejce już sporo ludzi było:sorry2:

Gosia,ja jestem na wychowawczym i Zus przysyła mi rozliczenie.A Ty nie jestes na wychowawczym?
Oj,Wisienka ... u mnie juz dwoje chorych,taki sezon przedwiosenny na choroby.Zdrówka...

Witam z rana:-) promiennym usmiechem;-).

ano właśnie niestety taki czas chorobowy...

kurka ja też nie dostałam jeszcze rozliczenia, tzn dostałam z pracy ale do końca sierpnia byłam na wychowawczym i z tego okresu nie mam nic :no: przeszukałam już nawet wszystkie papiery w razie gdyby mi wysłali we wrześniu ale nie mam...

a dziewczyny - koleżanka chce kupić matę edukacyjną, może któraś ma jeszcze i chciałaby sprzedać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry