Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karolina przekaż podziękowanie mężowi za tak wyczerpującą odpowiedź.
Wiem, że mąż ma rację, że chcąc kupić dobry aparat z obiektywem trudno będzie się zmieścić w 2 tys zł, ale niestety tylko tyle mamy że tak powiem dostępne Nie da rady tego przeskoczyć niestety
No i już sama nie wiem teraz co wybrać Jakoś najbardziej skłaniam się ku Pentaxowi K200, ale sprawa nie jest jeszcze przesądzona.
W każdym razie dzięki raz jeszcze wszystkim za rady, podziękujcie dziewczyny swoim mężom :-)
Kasiad nie ma sprawy, teraz decyzja nalezy do ciebie;-):-)
my akurat mamy Canona 400, trafił sie akurat rok temu okazyjnie to go kupiliśmy, mąż teraz dokupił specjalna przekładke i pasuja do niego obiektywy ze starego zenita mojego taty:-) i teraz szalenstwo fotografowania;-)
ten Pentax jest sprawdzony, tez bym się sklaniała ku niemu...
Hej a ja tylko na chwilkę, musze popsrzatac ppozniej jade się kawkować do koleżanki
obiad
io jeszcze miasto musze dzis zaliczyc (drobne zakupki)
jutro mamy chrzest naszej małej Hanki (kuzynneczki Zosi)
Witam!
Pozwolicie,ze i ja skorzystam z podpowiedzi;-) odnosnie apoaratu.Marzy mi sie lustrzanka,ale na razie musze pospłacac choc czesc kredytów i rat.
Rosmerta Wasz aparat robi super zdjecia.Mam na mysli chocby z ostatnich-Hubcio z mikrofonem.Super.Moj compact robi fajne zdjecia na zewnatrz,a w pomieszczeniach katastrofa.Moze zajrze w koncu po 2 latach do instrukcji;-).
U mnie szpital-Bartus i Misia goraczka ,a Kondzio troszke kataru.
Witam :-)
Nie śpię już od 5.30 Obudziła mnie potrzeba skorzystania z toalety i już nie mogłam zasnąć Oli jeszcze śpi, ale chyba ją obudzę o 9tej, bo wczoraj tak mi dała popalić wieczorem, że nie chcę mieć powtórki z rozrywki.
Hej Aga!
Cos mi sie porobilo i nie moge uzywac polskich znakow.Moze sie ktos orientuje,co ja pokrecialam na klawiaturze.
Jacek pojechal umowic dzieci do przychodni i przyjechal z niczym,bo nie ma naszej doktor.Dzwonil do mnie,zeby zapytac czy moze umowic do innej,a ja mialam telefon przyciszony i nie umowil wcale.Pojechal jeszcze raz,tylko juz z dzieciakami.Chyba im telefon nawalil ,bo nie mozna sie dodzwonic.Mam nadzieje,ze ich ktos zbada.