reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Karolina przekaż podziękowanie mężowi za tak wyczerpującą odpowiedź.
Wiem, że mąż ma rację, że chcąc kupić dobry aparat z obiektywem trudno będzie się zmieścić w 2 tys zł, ale niestety tylko tyle mamy że tak powiem dostępne :sorry2: Nie da rady tego przeskoczyć niestety :no:
No i już sama nie wiem teraz co wybrać :dry: Jakoś najbardziej skłaniam się ku Pentaxowi K200, ale sprawa nie jest jeszcze przesądzona.

W każdym razie dzięki raz jeszcze wszystkim za rady, podziękujcie dziewczyny swoim mężom :-)

reklama
Witam z rana:-)

Kasiad nie ma sprawy, teraz decyzja nalezy do ciebie;-):-)
my akurat mamy Canona 400, trafił sie akurat rok temu okazyjnie to go kupiliśmy, mąż teraz dokupił specjalna przekładke i pasuja do niego obiektywy ze starego zenita mojego taty:tak::-) i teraz szalenstwo fotografowania:rofl2:;-)
ten Pentax jest sprawdzony, tez bym się sklaniała ku niemu...

miłego dzionka babeczki:-)

Hej a ja tylko na chwilkę, musze popsrzatac ppozniej jade się kawkować do koleżanki :tak:
obiad
io jeszcze miasto musze dzis zaliczyc (drobne zakupki)
jutro mamy chrzest naszej małej Hanki (kuzynneczki Zosi):tak:

Witam!
Pozwolicie,ze i ja skorzystam z podpowiedzi;-):tak: odnosnie apoaratu.Marzy mi sie lustrzanka,ale na razie musze pospłacac choc czesc kredytów i rat:szok:.
Rosmerta Wasz aparat robi super zdjecia:tak:.Mam na mysli chocby z ostatnich-Hubcio z mikrofonem:tak:.Super.Moj compact robi fajne zdjecia na zewnatrz,a w pomieszczeniach katastrofa:baffled:.Moze zajrze w koncu po 2 latach do instrukcji;-).
U mnie szpital-Bartus i Misia goraczka ,a Kondzio troszke kataru:blink:.

Witam :-)
Nie śpię już od 5.30 :dry: Obudziła mnie potrzeba skorzystania z toalety i już nie mogłam zasnąć :angry: Oli jeszcze śpi, ale chyba ją obudzę o 9tej, bo wczoraj tak mi dała popalić wieczorem, że nie chcę mieć powtórki z rozrywki.

Tyciu, zdrówka dla dzieciaczków :tak:

I ja się witam:tak:

Tycia zdrówka dla Twoich maluchów:tak:

A ja od rana w pracy, a potem weekend i dwa dni wolnego:tak:
Jak będzie ładna pogoda może sobie w górki pojedziemy.
Miłego dnia babeczki:-)

reklama
Hej Aga!:tak:
Cos mi sie porobilo i nie moge uzywac polskich znakow:szok::-D.Moze sie ktos orientuje,co ja pokrecialam na klawiaturze:rofl2::sorry2:.

Jacek pojechal umowic dzieci do przychodni i przyjechal z niczym,bo nie ma naszej doktor.Dzwonil do mnie,zeby zapytac czy moze umowic do innej,a ja mialam telefon przyciszony:angry: i nie umowil wcale:no:.Pojechal jeszcze raz,tylko juz z dzieciakami.Chyba im telefon nawalil ,bo nie mozna sie dodzwonic:baffled:.Mam nadzieje,ze ich ktos zbada:dry:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry