WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam się właśnie po spacerze;-)
Mój mąż powiedziałby to samo;-) My mamy Nikona D80 i jesteśmy bardzo zadowoleni:-) Oczywiście w lustrzankach ogromne znaczenie ma obiektyw, a one już do najtańszych nie należą
W każdym razie jak mój O. wróci z pracy to mu pokaże te dwa aparaty i zapytam, który by wybrał;-) No chyba, że już się zdecydowałaś na któryś Kasiad;-)
Miłego dnia:-) Lecę kończyć obiad
Mąż mówi, że to jak najbardziej dobry aparat:-) możnaby jeszcze rozejrzeć się za Pentaxem,ale ten wg niego jest OK
tymbardziej, gdyby chciała w przyszlości dokupic sobie jakies obiektywy, to jak najbardziej Nikon zalecany
:-) no i ma tą sytabilizację obrazu którą chcesz by była
![]()
Mój mąż powiedziałby to samo;-) My mamy Nikona D80 i jesteśmy bardzo zadowoleni:-) Oczywiście w lustrzankach ogromne znaczenie ma obiektyw, a one już do najtańszych nie należą
W każdym razie jak mój O. wróci z pracy to mu pokaże te dwa aparaty i zapytam, który by wybrał;-) No chyba, że już się zdecydowałaś na któryś Kasiad;-)Miłego dnia:-) Lecę kończyć obiad

:-) możnaby jeszcze rozejrzeć się za Pentaxem,ale ten wg niego jest OK
W cenie tego aparatu kupił trzy obiektywy i jest mega zadowolony, bo może fotografować swoje ptaki na różne sposoby