reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej Aga!:tak:
Cos mi sie porobilo i nie moge uzywac polskich znakow:szok::-D.Moze sie ktos orientuje,co ja pokrecialam na klawiaturze:rofl2::sorry2:.

Jacek pojechal umowic dzieci do przychodni i przyjechal z niczym,bo nie ma naszej doktor.Dzwonil do mnie,zeby zapytac czy moze umowic do innej,a ja mialam telefon przyciszony:angry: i nie umowil wcale:no:.Pojechal jeszcze raz,tylko juz z dzieciakami.Chyba im telefon nawalil ,bo nie mozna sie dodzwonic:baffled:.Mam nadzieje,ze ich ktos zbada:dry:.
Co do klawiatury to nie mam pojecia :no:
A dzieciaczki jak juz tam pojechaly to moze znajdzie sie ktos kto ich zbada:tak:

reklama
Witam
u nas tez choroby z maluchami wczoraj byłam u lekarza ale tez miejsc juz nie bylo doktor nas przyjela juz po godzinach pracy i Patryczek angina ropna a Wercia sie trzyma narazie dostaje witaminki i syropek

Dziekuje za zyczenia ,Madzia zdrowka dla Twoich szkrabow.
Od 11 ma przyjmowac jakas doktor,jacek jest trzeci:baffled: i to bez numerka.Ciekawe o ktorej wroci:baffled:

Hej Aga!:tak:
Cos mi sie porobilo i nie moge uzywac polskich znakow:szok::-D.Moze sie ktos orientuje,co ja pokrecialam na klawiaturze:rofl2::sorry2:.

Jacek pojechal umowic dzieci do przychodni i przyjechal z niczym,bo nie ma naszej doktor.Dzwonil do mnie,zeby zapytac czy moze umowic do innej,a ja mialam telefon przyciszony:angry: i nie umowil wcale:no:.Pojechal jeszcze raz,tylko juz z dzieciakami.Chyba im telefon nawalil ,bo nie mozna sie dodzwonic:baffled:.Mam nadzieje,ze ich ktos zbada:dry:.

Sprobuj wcisnac INS na klawiaturze.:tak: Moze to pomoze. Mam nadzieje,ze szpital u Was w domciu szybko sie skonczy.

Witam wszystkie mile PAnie

Kasiu, nie ma sprawy . Mam nadzieje, ze aparat ktory kupicie bedzie odpowiadal PAulinie

Rozalka, ale zazrdroszcze Ci takich pogaduszek :tak::tak:

Tycia, MAdzia zdrowka dla dzieciaczkow.

Agusia , witaj :tak::tak:

Agusia witaj i wracaj do pełni sił.
Zdrówka dla chorowitków małych i dużych.

Kubie katar zrobił sie zielony i ma kaszel,coś bakteryjnego wlazło,bez lekarza sie chyba nie obejdzie,masakra:baffled:

Tycia, Madzia zdrówka dla maluchów:tak::-)
Madzix, Tobie też:tak:
Agusia witaj i wracaj do pełni sił.
Zdrówka dla chorowitków małych i dużych.

Kubie katar zrobił sie zielony i ma kaszel,coś bakteryjnego wlazło,bez lekarza sie chyba nie obejdzie,masakra:baffled:
Kubusiowi też zdrówka:tak:

zdrówka dla dzieciaków - wszystkich :tak:

a mi dzisiaj głowa pęka ałć :-(
Wiśnia wyślij dzieci do Gożdzikowej:tak:

a tak w ogóle, to witajcie;)

reklama
Witam..

No wreszcie weekend, bo juz myślałam, ze sie wykończę...jeszcze dziś w pracy zawaliłam bombę...mam nadzieje, ze w poniedziałek nie odbije sie to na moim angażu:-(:-( moze sie okazac, zęwyslą mnie na szklenie 40 km od domu i będę jeździć co dzień :wściekła/y::wściekła/y:

Poza tym to normalka..choć brała mnie juz przedwczoraj choroba, to sie nie dałam...

Filipcio na szczęście juz zasuwa i faktycznie nic mu nie jest..noga wygląda normalnie, on normalnie chodził..prawdopodobnie to jakieś ścięgno trochę nadciągnął i tak go bolało..chociaż to...
Teraz marze tylko o spaniu, albo chociaż o błogim lenistwie na kanapie...

Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry