reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ale cicho tu...
Ja dziś sporo spędziłam poza domem, pracę obskoczyłam, zrobiłyśmy sobie dłuuugi spacer, a nawet dwa :tak:
Jestem dziś zmęczona, więc długo tu dziś nie zagoszczę ;-)
Dziś się wściekłam na kotkę, bo zrobiła mi w jednym miejscu pełno maleńkich dziurek w tapicerce łóżka :baffled: Musiała ostrzyć o nią pazury, nie wiem, co jej odbiło, nigdy tego nie robiła :crazy:

Ostatnia edycja:
Cześć Oliweczka, powodzonka.
Witam wszystkie kobietki:-)
Zaraz kawa blond i do nauki, w czwartek egzamin, jeszcze 3 sztuki + praca magisterska i jestem po studiach :-)
Miłego dnia!!

cześć
IZulka chora strasznie :-( Patrycja jeszcze się trzyma ale zaczyna pokaszliwać :-(

nastrój mam więc byle jaki i nic mi się nie chce, a muszę dzisiaj pediatrę zaliczyć koniecznie...

wczoraj byłam w pracy od 8 do 14 a miałam być 2,5 godziny... super nie? :baffled:

miłego dzionka wszystkim

reklama
Dziś się wściekłam na kotkę, bo zrobiła mi w jednym miejscu pełno maleńkich dziurek w tapicerce łóżka :baffled: Musiała ostrzyć o nią pazury, nie wiem, co jej odbiło, nigdy tego nie robiła :crazy:
Mojej kotce tez w ten sposob odbija :crazy: ale mojemu kocurowi na stare lata tez odbilo i zkasztanil mi sie na Jenni lozko:crazy: widocznie mial za daleko do piasku i mu sie nie chcialo a piasek byl czysty:wściekła/y:

Witam:-) Dzis zmoklam niemilosiernie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry