• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
u mnie niby świeci słońce ale i szaro ;-) i zimno :tak:

byliśmy na spacerku ale Emilki zachowanie mnie rozbroiło :baffled: w domu znów płacz i poszła spać :sorry:

w trakcie robienia obiadu jestem trochę robię ja trochę R ;-)

Witam się piątkowo-trzynastkowo:rofl2::-)

Gosia u mnie tez nasypało;-):-D:-p:rofl2: ale widok miałam super po przebudzeniu, bo my mieszkamy przy lesie i wszystko tak bajecznie bialo osypane:tak::-)

miłego dnia wszystkim:-)

Witam:-)
Chris juz zaprowadzony pogoda sliczna chyba wiosna idzie bo po drodze spotkalam gasienice i slimaki i do tego slicznie slonce swieci :tak::rofl2::-) a ja dzis wstalam ze spuchnietym okiem:baffled: od 2 dni mnie bolalo w rogu ale gornia powieka a dzis balon a ropy w oku niema czyzby jeczmien sie tam zrobil:confused::dry:

Witam :-)
Teraz mam trochę czasu na BB, bo siedzę z farbą na głowie, ale dziś pewnie nie będę tu za wiele, bo jutro imprezka Pauliny, więc sporo mam roboty.
Nawet nie wiem czy u nas śniegu też napadało, bo na oknach mam pozasuwane rolety, dopiero jak spłuczę farbę to zobaczę.
Miłego dzionka wszystkim życzę :tak:

Edytuję, żeby zameldować, że u nas za oknem brak śniegu :-):-):-) no ale do wiosny daleko, bo termometr pokazuje 3 stopnie. Głowa spłukana, włosy schną, a ja jem śniadanie, piję kawkę i potem spadam do roboty.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
u mnie wczoraj troche napadało ale szybko stopnialo a dzisiaj mamy niezły przymrozek
irtasia ale fajnie macie z ta pogoda:-):sorry2:a z okiem współczuje
kasiad no to troche cie czeka roboty
Gosia ,rosmerta
faccina197.gif
%3Cheej%3E

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry