reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobry wieczór:-) Ja też mam dopiero chwilkę, bo dzieciaki śpią, a mąż coś czyta. Minął dzień, a ja prawie nic nie zrobiłam:sorry2: Zn. zrobiłam, ale nie tyle ile planowałam:rofl2: Dzisiaj kupiłam sobie sześć prymulek i jutro wsadzę je w doniczki, przy okazji zajrzę jak się mają cebulki frezji;-)

Kasiad najlepsze życzenia dla Pauliny z okazji 18. urodzin:
Życzę Ci Paulino znalezienia takiej pracy,
takich przyjaciół i takich możliwości, o jakich marzysz.
Stawiaj czoła przyszłości z nadzieją i odwagą,
z entuzjazmem, zapałem i radością.
Weź to wszystko i zbuduj z tego życie,
które warto przeżyć...
dorosle.jpg

Oliwieczka ja również składam gratulację Twojej Siostrze - od wczoraj już Pani Magister:tak:

Rozalko oby już przeszło Kubusiowi i go nie męczyło więcej:-)

Ok, to ja idę zrobić sobie w końcu jakąś kolację:sorry2:

reklama
Witam;-)
rozalka super że z Kubusiem lepiej:tak:
Oliwieczka przekaż gratulacje siostrze:tak::tak:
Nuśka Weronika na każde "nie" reaguje taka złością spina sie wrzeszczy masakra co sie stało z moim grzecznym dzieckiem:confused::dry:

Nuśka! Mam tak samo z Julcią, no może trochę mniej ostatnio, chodzi mi o to branie na ręce a jak nie, to siup na ziemię. I wrzeszcy. Pokazałam jej, że nie robi to na mnie najmniejszego wrażenia, bo nie robi, przyzwyczaiłam się :dry:
I jakoś zaprzestała tych popisów. Czasem jeszcze w nocy mi wrzeszczy ŁA = na ręce. Ale jak ją biorę w nocy to mam chodzić, bo jak usiądę to jest wyginanie sie wyrywanie, kopanie i wrzask... :confused:

Zioła? : Kwiat więzówki i kwiat bzu czarnego.
Ale to hipnoza spowodowała, że uwierzyłam w magczną moc tych ziół.:baffled: Z nocha się wali i jej i mi, kaszel taki, że głowa mała. Ogólnie kichamy i prychamy....... :-(

Nooooo dobrrraaa, nie wrzystko natychmiast. Dziś też zaparzyłam te zioła. Zobaczymy za parę dni w którą stronę są zmiany i czy w ogóle.

Dziś wstałyśmy o 6. Słonko nastraja pozytywnie, lubie tak wcześnie zaczynać dzień.

Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Dopiero niedawno wstałam, Oli jeszcze śpi. Poszła późno spać, bo goście na 18nastce Pauliny długo siedzieli. Imprezka ogólnie udała się super, Paulina zadowolona, dostała swoją upragnioną lustrzankę Pentaxa K200D i 9 stówek. Aparatem robiła odrazu zdjęcia na imprezce, więc co nieco Wam pokażę, choć zdjęcia nie wyszły jakieś super ostre, Paulina musi się nauczyć go obsługiwać, ustawiać itd.

Nuśka, Patri - Oliwka nie chce siedzieć za bardzo na rękach, ale wiem, że taki okres jest normalny, dzieci czują niepokój i u mamy czują się najbezpieczniej.

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Z moim okiem juz troszke lepiej :tak:
Kurcze normalnie paranoja z tymi lekarzami ,siostra poszla w piatek z malym do lekarza bo wymiotowal a ona zamiast mu krew pobrac to ja z nim do okulisty poslala bo ona niby nie widzi przyczyny wymiotywania maly Oli mial wczoraj roczek i slabnol a dzis z rana dwa pawie i na pogotowie pojechali okazalo sie ze jest odwodniony dostal jakies ampulki jak do wieczora nie przestanie wymiotowac to do szpitala a siostra jak powiedziala lekarzowi ze tamta ja poslala do okulisty w piatek to on stwierdzil ze podejrzewala guza mozgu:szok:

Irtasia ale coś kręcą ci lekarze :baffled: mam nadzieje ze jednak nie miała racji :szok: i to nic poważnego zdrówka dla małego :tak::-(

i dobrze że z twoim okiem lepiej :tak:

Kasiad to ładnie balowaliście :tak::-D

ale mnie dziś głowa boli jak nigdy :szok::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry