reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam :-)
Dopiero co wstałam, Oli jeszcze drzemie, ale się już kręci.

Irtasia :szok: ale przygody masz z ukwiałem :baffled: Drogą sobie ucztę zrobił...
Nie możesz go głodzić, bo zeżre Ci wszystkie rybki, a morskie nie są tanie :sorry2:

Gosia, fotelik prezentuje się super, ale cena :szok:

O rany Irtasia:szok: żarłoczny ten ukwiał, nie wiedziałam ze trzeba je dokarmiać:confused::rofl2:
Ja tez nie ja myslalam ze zere to samo co inne:baffled:

Irtasia :szok: ale przygody masz z ukwiałem :baffled: Drogą sobie ucztę zrobił...
Nie możesz go głodzić, bo zeżre Ci wszystkie rybki, a morskie nie są tanie :sorry2:
Oni w zoologicznym go chyba glodzili bo zezarl ze ryby w pierwsza noc:baffled:

Hejo,

u nas piekny dzien sie zapowiada. Wczoraj myslalam,ze dzis pojedziemy sobie do Dublina na parade z okazji Sw. Patryka - ale jakos teraz nie chce mi sie. Ostatni raz bylam 3 lata temu i troche zatesknilam za tym ''wydarzeniem'', ale z drugiej strony pchac sie tam z dzieckiem to juz nie to samo (szczegolnie ze nocke mielismy nie zaciekwa ).

Edit : wlasnie maz przyjechal ze sklepu i powiedzial ze u nas w miasteczku tez dzis bedzie parada. Juz glowna ulica jest przyszykowana . FAjnie.

Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było. Ale bardzo mi Was brakowało.

Wlasnie wczoraj o Tobie myslalam . Witaj Ewamat :tak::tak::tak:

Witam:-)

Wczoraj o malo zawalu z nerwow niedostalam jak okazalo sie ze ten ukwial co mnie ostatnio w akwarium troszke oparzyl to wpierdzielil mi dopiero co kupione 2 Nemo:baffled::wściekła/y: ale gadzina se uczte zrobila i to w przeciagu 20 godzin ,widze ze duzo jeszcze musze sie nauczyc bo niewiedzialam ze musze mu muszle dawac do zarcia 2 razy w tygodniu :baffled:

Niezla bestia. Nie wiedzialam zed takie cos moze pozrec rybki:tak::tak: No coz, czlowiek uczy sie cale zycie

Gosiu, niezly fotelik. Ciekawe jak wypada w testach bezpieczenstwa

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry